Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Bukmeikeri samērā pesimistiski noskaņoti par Latvijas hokejistu izredzēm pasaules čempionātā

Kamēr favorīti uz uzvaru Pasaules čempionātā hokejā ir vienkārši izskaitļojami, Latvijas izredzes kvalificēties ceturtdaļfināliem ir tikai 20 %, liecina Optibet bukmeikeru prognozes. Rezultatīvākais spēlētājs mūsu izlases vidū, visdrīzāk, tiks noskaidrots starp Kasparu Daugaviņu, Zemgusu Girgensonu un Miķeli Rēdlihu.

9.maijā Baltkrievijā sāksies Pasaules čempionāts hokejā. Jau trešo gadu tas norisinās sekojoši: 16 komandas tiek sadalītas divās apakšgrupās (pa 8 komandām) un izslēgšanas spēlēm kvalificējas katras grupas četras labākās  komandas. Latvija šajā čempionātā ir B apakšgrupā.A apakšgrupaA apakšgrupā spēlēs Kanāda, Zviedrija, Čehija, Slovākija, Norvēģija, Dānija, Francija un Itālija. Mūsuprāt, galvenie favorīti, kuri saglabā ļoti līdzīgas izredzes uzvarēt grupā, ir Kanāda un Zviedrija. Taču kā galveno konkurenti šīm izlasēm jānosauc Čehijas hokejisti. Nelielas izredzes uzvarēt grupā, mūsuprāt, ir arī Slovakijas izlasei, pārējām četrām komandām tās ir tikai teorētiskas.Optibet prognozes par uzvaru grupā: Kanāda 35%, Zviedrija 35%, Čehija 21%, Slovākija 6%B apakšgrupaB apakšgrupā sacentīsies Krievija, Somija, ASV, Šveice, Baltkrievija, Latvija, Vācija un Kazahstāna. Mūsuprāt, galvenie favorīti uz uzvaru grupā ir Krievijas hokejisti, kam seko Somijas izlase. Kā trešo un ceturto grupas favorīti mēs uzskatām ASV un Šveices izlases, kam ir diezgan līdzīgas izredzes uzvarēt. Tīri teorētiskas izredzes uzvarēt grupā ir arī Vācijai, Latvijai un Baltkrievijai. Optibet prognozes par uzvaru grupā: Krievija 48%, Somija 28%, ASV 12%, Šveice 8%, Vācija 2%, Latvija un Baltkrievija 1%.Turnīra favorītiOptibet prognozes uz uzvaru visā turnīrā:Krievija 26%, Kanāda un Zviedrija 21%, Somija 9%, Čehija 7%, ASV 6%, Šveice 5%, Slovākija 2%.....Latvija 0.17 %.Par Latvijas izlasiLatvijas izlases varbūtību kvalificēties ¼ fināliem mēs vērtējam ar 20% varbūtību, taču to, ka mūsu izlase saglabās vietu augstākajā divīzijā vērtējam ar 77% varbūtību. 

Uz Latvijas izlases rezultatīvākā spēlētāja godu, mūsuprāt, ir trīs galvenie favorīti – Kaspars Daugaviņš 27%, Zemgus Girgensons 25% un Miķelis Rēdlihs 22%. Tālāk seko Vasiļjevs ar 7,5 % varbūtību un Aleksandrs Ņiživijs ar Mārtiņu Cipuli  - katram 4%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi