Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Bukmeikeru favorīti hokeja čempionāta pusfinālā - Krievija un Kanāda

Krievija un Kanāda ir pārliecinoši favorīti uz iekļūšanu pasaules čempionāta (PČ) finālā, uzskata bukmeikeru kompānijas bwin.com speciālisti.

Likmes uz mājinieku kanādiešu uzvaru pusfinālā pret Zviedriju bukmeikeri vērtē ar izmaksu koeficientu 1,25, bet zviedru uzvaras gadījumā izmaksas laimētājiem būs ar koeficientu 3,55. Nedaudz pieticīgākās proporcijās bukmeikeri vērtē izredzes Krievijai, kam tomēr nešaubīgi ir atdota favorītu loma spēlē pret somiem. Iespējas Krievijai iekļūt finālā raksturo izmaksu koeficients 1,30, turpretim somu uzvaras gadījumā derību slēdzēji ir gatavi izmaksām ar koeficientu 3,20.

Ne Kanādas, ne Krievijas hokejisti turnīrā vēl nav zaudējuši nevienā spēlē. Pašreizējie pasaules čempioni kanādieši jau sestajā PČ pēc kārtas spēlēs vismaz pusfinālā. Kanādas valstsvienība pretendē uz 25. pasaules čempionu titulu, kā arī ir apņēmusies kļūt par 22 gados pirmo komandu, kas pie PČ zelta medaļām tiek savās mājās.

Kopš izslēgšanas turnīra ieviešanas 2000. gadā Krievijas izlase pusfinālā spēlēs ceturto reizi. Pie pasaules čempionāta zelta medaļām krievi nav tikuši kopš 1993. gada.

Abi PČ pusfināli notiks piektdien Kvebekā. Svētdien finālā noskaidros pasaules čempionus, bet dienu iepriekš spēlē par 3. vietu kļūs zināmi bronzas medaļu ieguvēji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi