Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dinamo pirmo izbraukuma tūri noslēdz ar zaudējumu Maskavas CSKA

Rīgas Dinamo hokejisti Kontinentālās hokeja līgas kārtējā spēlē izbraukumā sestdien piedzīvoja zaudējumu 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) spēlē pret Maskavas CSKA. Dinamo komandai šī bija pēdējā no četrām izbraukuma tūres spēlēm. KHL Rietumu zonā rīdzinieki ar sešiem punktiem septiņos mačos ir pēdējā 12.pozīcijā.

Pirmo patiešām bīstamo situāciju pie vārtiem izveidoja viesi, taču Cinks nespēja aizsniegties līdz vārtsarga atvairītajai ripai, lai raidītu to praktiski tukšos vārtos.

Trešdaļas pirmajā pusē rīdzinieki uzbruka mazliet vairāk un bīstamāk. Diemžēl ofensīvu piebremzēja Hosas noraidījums, un nu jau Prusekam vairākas reizes bija jādemonstrē sava meistarība.

Mazākumā Dinamo izturēja, taču CSKA turpināja uzbrukt un atklāja rezultātu. Rīdzinieki pazaudēja ripu savā zonā, Paršins apspēlēja aizsargu un raidīja ripu vārtos.

Piecas minūtes vēlāk maskavieši teritoriālo pārsvaru realizēja vēlreiz – skaistu individuālu izgājienu ar precīzu metienu pabeidza Suglobovs.

Otrās trešdaļas sākumā labākā iespēja mainīt rezultātu bija Hosam, taču viņa izgājienā viens pret vienu uzvarēja CSKA vārtsargs Baruļins. Perioda vidū rīdzinieki pirmo reizi Dinamo ieguva skaitlisko vairākumu, tomēr arī tas palika nerealizēts.

Līdz otrajam pārtraukumam spēle turpinājās līdzīgā cīņā, kurā labas iespējas atgūt vismaz vienus vārtus bija Ņiživijam, Hosam, Iguldenam – taču tās visas palika neizmantotas.

Spēles raksturs nemainījās arī trešajā trešdaļā. Pietiekami liels izdevību skaits mainīt rezultātu bija abām komandām, taču vai nu metieni nebija precīzi, vai arī vārtos sekmīgi darbojās abu klubu vārtsargi.

Visbeidzot 60 sekundes līdz pamatlaika beigām Baruļinu beidzot izdevās pārspēt Dārziņam, ļaujot Dinamo izvairīties no pirmā sausā zaudējuma sezonā. Diemžēl atlikušajā laikā rīdziniekiem neizdevās nostāties pretinieku zonā, lai pie vārtiem izveidotu kaut ko bīstamu.

Nākamo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs 30.septembrī pret Sanktpēterburgas SKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kontinentālā hokeja līga

CSKA – Rīgas Dinamo 2:1 (2:0, 0:0, 0:1)

Vārti: 12:40 Paršins (Suglobovs) – 1:0, 17:25 Suglobovs (Korņejevs) – 2:0, 59:00 Dārziņš (Bērziņš) – 2:1

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi