Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dzierkals: Nevaram ar Rīgas Dinamo atrast kopsaucēju

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals šovasar sarunās ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas Dinamo nav atradis kopsaucēju par turpmāko sadarbību, tāpēc šobrīd aktīva komunikācija nenotiek, aģentūrai LETA atklāja hokejists.

Pagājušajā nedēļā Latvijas Televīzijas raidījums Sporta Studija ziņoja, ka abām pusēm neesot izdevies vienoties par sadarbības iespējām.

"Īpašu sarunu jau kādu laiciņu nav bijis. Pēdējās sarunas bija laikam pirms treniņnometnes Liepājā. Nevaram atrast kopsaucēju. Man tiek piedāvāts ne pārāk godīgs variants. Un izvērtējot situāciju, kā arī aprunājoties ar saviem līdzcilvēkiem, saprotam, ka dotajā situācijā būtu kļūda piekrist tādam līgumam," skaidro hokejists.

Šobrīd viņam ir pāris varianti, kur turpināt savu karjeru, taču svarīgi ir nesasteigt lēmumu.

"Ir mierīgi jāapdomā viss un jāsaprot, kā labāk visu izdarīt. Domāju, ka nekur nav jāsasteidz. Grūti pateikt, kas būtu labākais variants, uz ko tēmēt nākamajā sezonā. KHL, protams, ir ļoti augsta līmeņa līga, bet tas nenozīmē, ka, piemērām, citur Eiropā hokejisti attīstās sliktāk. Tieši otrādi - tas var būt arī tikai labāk. Kā jau teicu, ir mierīgi jāizvērtē visas iespējas un jāsaprot, kas būs vērtīgāk man pašam," par turpmāko karjeru stāsta Dzierkals.

Aizvadītajā sezonā 22 gadus vecais Dzierkals 42 spēlēs guva piecus vārtus un veica astoņas rezultatīvas piespēles, tiekot izvirzīts KHL sezonas labākā jaunā spēlētāja balvai.

Pirms atgriešanās Latvijā Dzierkals 2017./2018.gada sezonā laukumā bija četrās Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs, kurās Toronto Marlies sastāvā ar rezultativitāti neizcēlās un tika pie negatīva lietderības koeficienta -4.

Lielāko daļu šīs sezonas Dzierkals pavadīja Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandā, kur pārstāvēja Orlando Solar Bears komandu.

Dzierkalu 2015.gada Nacionālās hokeja līga (NHL) draftā ar 68.numuru izraudzījās Toronto Maple Leafs komanda, bet pasaules spēcīgākajā hokeja čempionātā viņš vēl nav debitējis.

Dzierkals, spītējot traumai, 2016.un 2017.gadu mijā palīdzēja Latvijas U-20 izlasei pasaules junioru čempionātā, gūstot vienus vārtus un veicot divas rezultatīvas piespēles. Savukārt 2016.gada augustā viņš debitēja Latvijas pieaugušo izlasē, palīdzot valstsvienībai Phjončhanas ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kurā guva vienus vārtus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi