Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Ganjē astoņi punkti NHL spēlē, Oilers sakauj Blackhawks

Piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā leģendāra Veina Grecka rekordu Oilers sastāvā – astoņi punkti vienā spēlē – atkārtoja Edmontonas Oilers uzbrucējs Sems Ganjē. Viņš ar četriem gūtiem vārtiem un četrām piespēlēm palīdzēja komandai ar 8:4 sakaut Čikāgas Blackhawks. Ganjē kļuvis par 11.NHL hokejistu vēsturē, kurš guvis astoņus punktus spēlē, taču tikai pa otro pēc Mario Lemjē, kurš piedalījies visos komandas vārtu guvumos.

Otrā perioda sākumā Edmontona nonāca iedzinējos ar 0:2 un pie darba ķērās Ganjē. Līdz perioda beigām viņš ar vārtiem un divām piespēlēm palīdzēja panākt 3:3. Trešā perioda pirmajā minūtēs Semam vēl viens vārtu guvums un piespēle Kemam Bārkeram, bet Blackhawks vienus vārtus atguva – rezultāts 5:4. Atlikušās vairāk kā 14 minūtes piederēja Edmontonai un Ganjē – uzbrucējs paspēja gūt vēl divus vārtus un atdot vienu piespēli, kas summā ļāva sakaut melnos vanagus ar 8:4.

Iepriekš sezonā Ganjē 43 spēlēs bija ticis pie 22 punktiem (5+17), bet nu vienā spēlē pievienoja vēl astoņus. NHL rekords vienā spēlē gūto punktu skaita ziņā pieder Derilam Sitleram, kurš 1976.gada 7.februārī Toronto spēlē pret Bostonu pamanījās nopelnīt 10 rezultivitātes punktus. Oilers sastāvā savulaik pat divas reizes pa astoņiem punktiem spēlē savācis Veins Greckis, reizi tas izdevies Polam Kofijam.

Citā spēlē Karolīnas Hurricanes katrā trešdaļā guva pa vieniem vārtiem un izbraukumā atstāja sausā pašreizējos čempionus Bostonas Bruins – 3:0. 

NHL spēļu rezultāti
Bruins – Hurricanes 0:3
Devils – Canadiens 5:3
Flyers – Predators 4:1
Lightning – Jets 1:2 (p.l.)
Avalanche – Wild 0:1
Oilers – Blackhawks 8:4
Canucks – Red Wings 3:4 (p.m.)
Sharks – Stars 5:2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi