Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Girgensona pārstāvētā Sabres komanda duelī ar Lightning cieš sesto neveiksmi pēc kārtas

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda ceturtdien piedzīvoja zaudējumu jau sestajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pēc kārtas, ar rezultātu 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) savā laukumā piekāpjoties bez līdera Stīvena Stemkosa palikušajai Tampabejas Lightning vienībai.

Vienīgos vārtus Sabres rindās guva Koudijs Frensons. Zīmīgi, ka sezonas 17.mačā pirmo reizi Sabres sastāvā spēja izcelties aizsargs.

Tikmēr Lightning sastāvā pa reizei precīzi bija Ņikita Ņesterovs, Alekss Kilorns, Ņikita Kučerovs un Breidens Points, palīdzot vienībai gūt trešo panākumu pēc kārtas.

Otrajā trešdaļā Sabres pietuvojās pretiniekiem līdz 1:2, tomēr 18 sekundes pirms tās beigām Kučerovs iemeta svarīgus vārtus un atjaunoja Lightning komandai divu vārtu pārsvaru, kas turpinājumā noveda dueli līdz uzvarai.

Trešās maiņas centra uzbrucējs Girgensons nospēlēja 14 minūtes un 43 sekundes, izceļoties ar 69% uzvarētu iemetienu. Latvietis dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šajā spēlē Sabres nespēja sagādāt dāvanu jubilejā galvenajam trenerim Denam Bailsmam, kuram šī bija 500.spēle NHL karjerā. Sabres guvusi uzvaras jau kopš 5.novembra un sešu zaudējumu sērija seko periodam, kad piecos mačos tika izcīnīti četri panākumi. Pēdējos sešos mačos kopā gūti vien seši vārti.

LETA jau vēstīja, ka Lightning komandas līderis Stemkoss iepriekšējā mačā otrdien plēsa menisku un nevarēs doties laukumā aptuveni četrus mēnešus. 2010. un 2012.gadā Stemkoss ieguva Morisa Rišāra balvu, ko pasniedz NHL sezonas labākajam vārtu guvējam.

Lightning komandas sistēmā ir arī latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš šosezon uz pirmo sastāvu nav ticis izsaukts. Šajā mačā Lightning vārtsargs Bens Bišops atvairīja 32 no 33 pretinieku raidījumiem.

Girgensons šosezon 17 spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, nopelnot negatīvu lietderības rādītāju -5.

Tikmēr "Sabres" hokejisti 17 spēlēs tikuši pie 14 punktiem, atkāpjoties uz 15.vietu Austrumu konferencē un pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā.

Nākamajā duelī "Sabres" sestdien uzņems spēcīgo Pitsburgas "Penguins" komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi