Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Girgensonam seši spēka paņēmieni, Sabres kārtējais zaudējums

Sesto zaudējumu pēdējās septiņās NHL regulārā turnīra spēlēs pirmdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētais Bufalo Sabres klubs, kas viesos ar 0:3 kapitulēja vienai no spēcīgākajām līgas komandām Pitsburgas Penguins.

Pamatu uzvarai pitsburgieši ielika otrā perioda vidusdaļā, kad nepilnu septiņu minūšu laikā Kriss Kunics un Deriks Engelands panāca 2:0 laukuma saimnieku labā. Šāds rezultāts uz tablo saglabājās līdz pat spēles pēdējais minūtei, kad Tanners Glass raidīja ripu tukšajos Sabres vārtos, panākot mača gala rezultātu - 3:0. Pa divām rezultatīvām piespēlēm līgas rezultatīvākā hokejista Sidnija Krosbija un Kreiga Adamsa rēķinā. Sauso spēli aizvadīja mājinieku vārtsargs Marks Andrē Flerī, kurš atvairīja visus 24 Sabres metienus, bet Bufalo mūris Raiens Millers tika galā ar 26 no 28 raidījumiem.

Girgensons šoreiz uz ledus pirmajā maiņā pavadīja 14 minūtes un 33 sekundes, statistikā izceļoties ar sešiem spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Sezonas 50 spēlēs 20 gadus vecais latviešu centra uzbrucējs iekrājis 14 (4+10) rezultativitātes punktus, sešas soda minūtes un koeficientu -10. Pie punktiem viņš nav ticis jau aptuveni mēnesi jeb 13 spēles pēc kārtas.

Kā zināms, Girgensons iekļauts arī Latvijas hokeja izlases sastāvā startam Soču olimpiskajā turnīrā.

Sabres ar 35 punktiem 51 spēlē aizvien ir vājākā komanda visā līgā. Tikmēr Penguins ar 76 punktiem 53 mačos ir Austrumu konferences līderi un otra sekmīgākā komanda NHL. Nākamo maču Teda Nolana vadītie hokejisti aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Vašingtonas Capitals ar krievu superzvaigzni Aleksandru Ovečkinu priekšgalā.

Spēles labākie momenti


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi