Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Horvats ar karjeras pirmo hat-trick kaldina Canucks uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Vankūveras Canucks nesen ieceltais kapteinis Bo Horvats otrdien izcēlās ar hat-trick, palīdzot savai komandai izcīnīt panākumu.

"Canucks" viesos ar rezultātu 5:2 (0:1, 0:1, 5:0) pārspēja Detroitas "Red Wings".

Kanādas komandā ar trim gūtiem vārtiem izcēlās Horvats, kurš gandrīz pirms divām nedēļām tika iecelts par 14.kapteini "Canucks" vēsturē. 

 

Mājinieki pa vieniem vārtiem guva pirmajos divos periodos, un nekas neliecināja par tuvojošos zaudējumu. Tomēr viesi trešo periodu iesāka ar diviem gūtiem vārtiem pusotras minūtes laikā, abos gadījumos realizējot vairākumu. Līdz perioda 15.minūtei rezultāts bija jau 4:2 par labu viesiem, bet nedaudz vairāk nekā minūti līdz beigām, savus trešos vārtus guva Horvats, kaldinot Vankūveras vienības sesto uzvaru šosezon.

Citā spēlē Bostonas "Bruins" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:2, 2:0) uzvarēja Toronto "Maple Leafs", kas piedzīvoja jau otro zaudējumu pēc kārtas.

Bostonas klubā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Deivids Pastrņāks, kurš ar desmit precīziem raidījumiem ir labākais līgas snaiperis. Ar šādiem pašiem statistikas rādītājiem pretējā laukuma pusē izcēlās Kasperi Kapanens un Aleksandrs Kerfūts.

Tikmēr piekto panākumu izcīnīja Arizonas "Coyotes", kas viesos ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Ņujorkas "Rangers".

Uzvaras vārti Kristiāna Dvoraka rēķinā, bet vārti un rezultatīva piespēle Aleksam Golikoski. Savukārt "Rangers" komandas abus vārtus guva Tonijs Diandželo.

Citviet Nešvilas "Predators" mājās ar 6:1 (2:0, 2:0, 2:1) sagrāva Anaheimas "Ducks".

Divi vārti Nešvilas uzbrucējam Viktoram Arvidsonam, bet aizsargs Romāns Josi guva vienus vārtus un vēl reizi asistēja. Goda vārtus Anaheimas rindās guva pieredzējušais Raiens Geclafs.

Savukārt Minesotas "Wild" savā laukumā ar 3:0 (3:0, 0:0, 0:0) uzvarēja Edmontonas "Oilers". Ēriks Stāls piedalījās visos Minesotas komandas vārtus guvumos, pašam veicot divus precīzus metienus. 

Citā mačā Vinipegas "Jets" mājās ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) piekāpās Losandželosas "Kings". Vinipegas klubā, kas piedzīvojis zaudējumus četrās no pēdējām piecām spēlēm, ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Nikolajs Ēlers, bet "Kings" uzvaras vārtus trešā perioda sestajā minūtē guva kapteinis Anže Kopitars.

Par septīto visu laiku uzvarām bagātāko vārtsargu otrdien kļuva Vegasas "Golden Knights" vārtu vīrs Marks Andrē Flerī, kurš palīdzēja savai komandai viesos ar 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles soda metienu sērijā uzvarēt Čikāgas "Blackhawks". Uzvaru nesošais bullītis Še Teodora rēķinā.

Visbeidzot Vašingtonas "Capitals" viesos ar rezultātu 5:2 (0:0, 3:2, 2:1) pieveica Kalgarī "Flames". Savu 20.punktu šajā mēnesī nopelnīt paspēja aizsargs Džons Karlsons, kurš izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem. Hokejists kļuva tikai par ceturto aizsargu NHL vēsturē, kuram oktobrī izdevies iekrāt 20 rezultativitātes punktus. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Aleksandrs Ovečkins.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien izcēlās ar vārtiem NHL spēlē, kamēr Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" guva jau astoto panākumu šosezon.

Pitsburgas "Penguins" viesos ar rezultātu 2:4 (0:0, 1:2, 1:2) zaudēja Floridas "Panthers". Bļugers guva komandas pirmos vārtus un laukumā pavadīja 15 minūtes un četras sekundes, minūti nospēlējot mazākumā. Tāpat uzbrucējs izdarīja vienu metienu, reizi atņēma pretiniekam ripu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr citā spēlē astoto panākumu šīs sezonas desmit spēlēs izcīnīja Bufalo "Sabres", kas savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:2, 2:0, 1:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja Sanhosē "Sharks".

Girgensons uz ledus pabija 11 minūtes un 45 sekundes, no tām divarpus minūtes nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs divas reizes pielietoja spēka paņēmienu, reizi gūlās ripas ceļā un maču noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Trešdien vēl viena spēle paredzēta "Penguins", kas tiksies ar spēcīgo Tampabejas "Lightning".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi