Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jučers spēli pret Traktor uzskata par savu līdz šim labāko KHL čempionātā

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Māris Jučers, kurš otrdien spēlē pret Čeļabinskas "Traktor" otro reizi karjerā no cīņas sākuma stājās vārtos, uzskata, ka šī viņam bijusi līdz šim labākā spēle Kontinentālajā hokeja līgā, taču tā varējusi būt vēl veiksmīgāka, ja ne vien pirmie ielaistie vārti, kuros viņš kļūdījies.

Spēles sākumā pretinieku uzbrucējs Staņislavs Čistovs ar plaukstas metienu no zilās līnijas trāpīja vārtu augšējā stūrī. Jučers žurnālistiem pēc cīņas atzina, ka metiena brīdi nav redzējis, jo priekšā bijis aizsargs, taču arī pats esot aizgulējies un pieļāvis kļūdu.

"Ieraudzīju ripu, kad tā jau lidoja, taču tad jau bija par vēlu. No sākuma bija arī uztraukums, tāpēc droši vien tā kļūda arī bija. Sākums bija ļoti grūts, pēc tam pāris ripu noķēru un nomierinājos, kļuva vieglāk. Otrajā periodā jutos jau ļoti labi un spēlēt bija daudz vieglāk," pastāstīja gados jaunais vārtsargs.

Pret Čeļabinskas komandu spēlēt bijis grūtāk nekā pret citiem pretiniekiem, un varējis just, ka pretinieki ir pelnīti turnīra tabulas augšgalā. "Laba komanda, taču, vai labākā, pret ko esam spēlējuši, nevaru pateikt, jo līgas augšgala komandas ir diezgan līdzīgas. Arī Sanktpēterburgas SKA taču ir stipri," piebilda Jučers, kurš otrdienas cīņā atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem.

Komandas nespēju gūt vārtus vārtsargs skaidroja ar veiksmes trūkumu. "Metienu mums visu laiku ir vairāk, momentu arī, taču, kad sāks krist iekšā, nezinu. Domāju, tas nav meistarības trūkums. Galvenais nevajag padoties, tā turpināt, un gan jau sāks krist iekšā," pārliecināts ir vārtsargs.

Jučeru, kurš līdz šim aizvadījis divas spēles pilnībā, bet vēl divās nomainījis Krisu Holtu, treneri par došanos laukumā sākumsastāvā informē divas vai vienu dienu pirms spēles. "Man laicīgi pasaka - nākamo spēli tu stāvēsi, un nav tā, kad atnāc uz spēli un nezini. Par nākamo izbraukumu vēl nekas nav teikts," kad atkal varētu tikt laukumā, Jučers nezināja.

Kopumā Rīgas "Dinamo" debitants šosezon vārtos stāvējis 168 minūtes, ielaidis septiņas ripas, atvairījis 91,5 procentus metienu, vidēji spēlē ielaižot 2,50 ripu

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" otrdien četru mājas spēļu sēriju pabeidza, Čeļabinskas klubam zaudējot ar 1:3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi