Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Jugra bez Masaļska pret Rīgas Dinamo

Divas reizes Rīgas Dinamo KHL čempionātā ir spēlējis ar pagājušās sezonas jaunpienācēju Hantimansijskas Jugra komandu. Abas reizes pret rīdziniekiem vārtos stājās Edgars Masaļskis. Šoreiz Jugra būs jāiztiek bez Edgara, kurš ārstē savainojumu. Pirmdien pulksten 19.30 spēles sākums Arēnā Rīga. Tiešraide LTV7 un Viasat Sport Baltic.

Hantimansijskas komanda pavasarī regulāro sezonu beidza augstajā 10. vietā, sapelnot 87 punktus. Rīdziniekiem bija 81 punkts un 13. vieta. Šosezon Jugra Austrumu konferencē pagaidām ieņem 7. vietu. Komanda ir ciets rieksts jebkuram pretiniekam, galvenokārt pateicoties labam vārtsargu sniegumam. Domāju, ka abu uzbrukuma līderu Ivana Hlinceva (10 (4+6) punkti) un Artjoma Buļanska (9 (6+3) p.) vārdi līdzjutējiem neko neizsaka.

Pēdējās trīs spēles Jugra beidza pagarinājumā vai «bullīšos». Rīdziniekiem sliktā ziņa ir tā, ka pēcspēles metienu sērijā Jugra abas reizes uzvarēja - ar 1:0 Novokuzņeckas Metallurg un ar 3:2 Avtomobilist. 

«Birjukovs ir labs vārtsargs, taču visiem vārtsargiem ir labās un sliktās spēles, tā ka nepārspējams viņš nav,» rīdzinieku vārtsargu treneris Sergejs Naumovs iesaka nepārvērtēt Jugra pēdējā posteņa cietību. Starp citu, svētdienas treniņā Piņķos dinamieši beigās piešāva roku pēcspēles metienu izpildīšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi