Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Kalniņam sausā spēle, Dinamo pārbaudes turnīrā pārspēj arī Severstaļ

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo ceturtdien Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas spēlē ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) pārspēja Čerepovecas Severstaļ vienību.

Vienīgos vārtus šajā mačā guva rīdzinieku uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.

Rīgas Dinamo vārtos šajā mačā stājās nomināli komandas otrais vārtsargs Jānis Kalniņš, turklāt jau no mača sākuma viņš spēlēja pārliecinoši, neļaujot Severstaļ iekarot rīdzinieku vārtus. Tiesa, pirmajā trešdaļā Latvijas klubu no vārtu zaudējuma glāba vārtu stabs. Pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, bet Rīgas komanda rezultātu atklāja otrās trešdaļas sākumā, kad pēc teicamas Filipa Toluzakova piespēles izcēlās Pavlovs.

Dueļa turpinājumā Čerepovecas komanda spēlēja diezgan blāvi, neradot daudz iespēju pārspēt Kalniņu, turklāt Severstaļ hokejisti regulāri pelnīja noraidījumus. Lai gan mača beigās Krievijas vienība centās radīt spiedienu uz Rīgas Dinamo vārtiem, panākt izlīdzinājumu tomēr tai neizdevās.

Savukārt pēc mača notikušajā pēcspēles metienu sērijā ar 1:0 uzvarēja Severstaļ hokejisti.

Turnīru Dinamo pirmdien sāka ar 0:3 zaudējumu pret Ņižņijnovgorodas Torpedo, ko pārstāv latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet trenē Pēteris Skudra, Ģirts Ankipāns un Normunds Siliņš. Savukārt trešdien pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 tika uzvarēta Kazaņas Ak Bars.

Tikmēr Severstaļ turnīru sāka ar pirmdien izcīnītu uzvaru 4:1 pret Jaroslavļas Lokomotiv, bet trešdien ar 2:3 zaudēja Ņižņekamskas Ņeftehimik komandai.

Turnīra kopvērtējumā līderi ar sešiem punktiem ir Ņeftehimik, kas aizvadījuši trīs spēles, kamēr pa pieciem punktiem ir Torpedo, Ak Bars un Rīgas Dinamo rēķinā. Severstaļ ir tikuši pie trīs punktiem, bet Jaroslavļas Lokomotiv abos mačos ir zaudējusi un pagaidām ir tukšā.

Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņa ilgs visu nedēļu - tā turpinājumā Rīgas Dinamo piektdien spēlēs pret Ņeftehimik, bet svētdien tiksies ar Jaroslavļas Lokomotiv.

Rīdzinieki līdz šī turnīra sākuma bija aizvadījuši divas pārbaudes spēles, kurās guvuši uzvaras - pirms nedēļas Valmierā ar rezultātu 4:1 tika pārspēta Arta Ābola trenētā Toljati Lada, kuras sastāvā spēlē vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks, bet pagājušajā piektdienā ar 2:0 Piņķos uzvarēta arī Novosibirskas Sibirj vienība.

Pēc šī turnīra Rīgas Dinamo komandai vēl atliks četras pārbaudes spēles tradicionālajā turnīrā savā laukumā Arēnā Rīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi