Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Katram KHL klubam būs jāatdod jaunajai Vladivostokas vienībai pa vienam hokejistam

Katram Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam pirms gaidāmās sezonas jaunajai Vladivostokas vienībai, kas tiks dibināta drīzumā, būs jāatdod pa vienam spēlētājam, atklājis bijušais līgas direktoru padomes priekšsēdētājs Vjačeslavs Fetisovs. 

"Tā sauktajā paplašināšanās draftā, kāds agrāk izmantots arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL), katra komanda aizsargās 15 savus spēlētājus, bet visus pārējos varēs izvēlēties Vladivostokas klubs," intervijā aģentūrai R-Sport izteicies Fetisovs. "Visi KHL klubi atdos pa vienam spēlētājam." 

Tāpat Fetisovs izteica neizpratni par iepriekš izskanējušo informāciju, ka par Vladivostokas vienības ģenerālmenedžeri kļūs savulaik izcilais krievu uzbrucējs Aleksandrs Mogiļnijs. "Mogiļnijs? Nezinu, no kurienes tāda informācija," stāstīja Fetisovs. "Man ir daudz kas zināms, tomēr nesaprotu, no kurienes parādījās tāds vārds. Tāpēc nevaru neko komentēt." Līdz šim Mogiļnijs darbojies kā KHL kluba Habarovskas "Amur" konsultants. 

Fetisovs arī piebilda, ka joprojām Vladivostokas vienība nav garantējusi visu nepieciešamo naudu, kas ir galvenais nosacījums, bet skaidrībai jābūt tuvāko pāris dienu laikā. 

Kā ziņots, laikraksts Sport-Ekspress jau apgalvo, ka Vladivostokas klubs drīzumā oficiāli pieteiksies dalībai KHL čempionātā. Visas nepieciešamās formalitātes esot nokārtotas, bet tā izredzes saņemt līgas vadības piekrišanu vērtējamas kā ļoti labas. 

Pašlaik uz pievienošanos KHL nākamās sezonas kontekstā pretendē arī Itālijas klubs Milan un Horvātijas komanda Zagrebas Medvescak

Iepriekš dalībai turnīrā bija pieteicies arī Polijas klubs Gdaņsk, kura infrastruktūra pilnībā atbildusi līgas prasībām, tomēr komandas vadība nav spējusi sniegt nepieciešamās finansiālās garantijas, tāpēc nākamajā sezonā vienība turnīrā nespēlēs. Ar jaunā poļu kluba veidošanu nodarbojas bijušais Latvijas futbola kluba Skonto direktors Antans Sakavicks. Tikmēr Krievijas komanda Toljati Lada pašlaik neizrāda cerēto iniciatīvu atgriezties KHL.

Kad kļūs zināms, cik komandas nākamajā sezonā spēlēs KHL čempionātā, līgas vadība lems par izmaiņām turnīra izspēles kārtībā. Plānots, ka maijā vadība izvērtēs iespēju līdzšinējo divu konferenču vietā pāriet uz trīs konferenču sadalījumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi