Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

KHL pastarīši Rīgas Dinamo izbraukumu noslēgs pret play-off zonā esošo Severstaļ

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pastarīte Rīgas Dinamo, noslēdzot piecu spēļu sēriju viesos, šodien tiekas ar Čerepovecas Severstaļ komandu. Duelis sāksies plkst.19 un tiešraidē to translēs televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic.

Visas līgas pēdējā vietā esošais Latvijas klubs iepriekšējā mačā trešdien ar 1:3 zaudēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Ņižņijnovgorodas Torpedo komandai, kuru trenē Pēteris Skudra, bet vēl pirms tam ar 3:2 papildlaikā ar 3:2 uzvarēja Bratislavas Slovan vienību, pārtraucot 14 zaudējumu sēriju. Uzvaras vārtus Dinamo labā guva krievu leģionārs Nikolajs Žerdevs, kurš pēdējos trīs mačos iemetis trīs no pieciem rīdzinieku vārtiem.

Treneru kolektīvā un sastāvā būtiskas izmaiņas veikusī Rīgas Dinamo komanda pret Slovan tika pie pirmās uzvaras kopš 28.augusta, šajā posmā piedzīvojot 14 neveiksmes, kas bija kluba antirekords. Tiesa, pēdējos mačos komandas sniegumā bija jūtams progress, jo vēl pirms tam ar 2:3 pagarinājumā tika zaudēts līgas grandam Maskavas CSKA, kam sekoja sakāve 1:4 pret Maskavas apgabala Vitjaz, taču rīdzinieki tad neizmantoja lērumu iespēju.

Tikmēr Severstaļ šobrīd ir divu uzvaru sērija, abus panākumus gūstot papildlaikā. Vispirms pagājušās nedēļas nogalē viesos ar 2:1 tika uzveikta Maskavas apgabala Vitjaz, bet trešdien ar 3:2 pieveikta arī Maskavas Spartak komanda. Tiesa, vēl pirms tam Čerepovecas klubam bija neveiksmju josla ar trim zaudējumiem pēc kārtas.

Severstaļ Rietumu konferencē ar 28 punktiem 20 mačos ieņem astoto vietu, kamēr Rīgas Dinamo rēķinā ir astoņi punkti 20 spēlēs un pārliecinoša pēdējā vieta līgā. Virs rīdziniekiem Rietumu konferencē ar 21 punktu atrodas Maskavas Spartak.

Abas komandas KHL čempionātos savā starpā tikušās 18 reizes, desmit panākumus gūstot Severstaļ hokejistiem. Pērn uzvaras tika dalītas uz pusēm, jo viesos rīdzinieki piekāpās ar 3:4, bet mājās revanšējās ar 5:2.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi