Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Krišjānis Rēdlihs: Man ļoti patika mūsu spēle

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo aizsargam Krišjānim Rēdliham paticis vienības sniegums aizvadītajā spēlē pret Magņitogorskas Metallurg, kurā tika piedzīvots graujošs zaudējums.

Kā ziņots, Dinamo, turpinot sezonas garāko četru spēļu izbraukuma sēriju, trešdien ar rezultātu 2:7 (1:2, 1:1, 0:4) zaudēja pasaules hokeja superzvaigznes Jevgēņija Malkina pārstāvētajai Metallurg komandai.

Sērijas otrajā mačā laukumā pēc plaukstas kaula lūzuma izārstēšana atgriezās Rēdlihs, kurš iepriekš uz ledus nebija devies kopš 31.oktobra.

"Ļoti labi redzams rezultātā, ka trešajā trešdaļā salūzām. Man būs ļoti žēl Metallurg, ja Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauts beigsies. Principā viņiem divi cilvēki veido spēli. Man gan ļoti patika mūsu spēle - panācām izlīdzinājumu, bija iespējas vēl iemest un kaut ko arī no šīs spēles paņemt. Tomēr nemeklēsim nekādus attaisnojumus," Rēdliha teikto citē vienības oficiālā mājaslapa internetā.

"Sliktais vairākums un nostāšanās uzbrukuma zonā mums velkas līdzi jau neskaitāmas spēles. Būtu iemetuši divus vārtus, viss būtu kārtībā. Diemžēl atkal noslēdzošā metiena pietrūka. Mums bija pietiekami daudz izdevību, lai gūtu vārtus," uzskata aizsargs, kurš pats pēc atgriešanās laukumā jūtoties labi. "Protams, nogurums uz trešo trešdaļu sakrājās, bet ar spēlēm fiziskā kondīcija stabilizēsies un viss būs kārtībā. Kopumā esmu atlabis un jūtos ļoti labi."

Šīs izbraukuma sērija pirmajā mačā pirmdien Rīgas Dinamo ar 1:3 piekāpās Čeļabinskas Traktor vienībai. Turpinājumā līdz svētdienai Latvijas klubam paredzētas spēles arī ar Jekaterinburgas Avtomobilist un Minskas Dinamo.

"Šīs spēles ir bijušas labs sagatavošanās posms spēlei pret Avtomobilist. Protams, neskaitot šodienas spēles trešo trešdaļu. Labi spēlējam pieci pret pieci, arī mazākumā man patika, kā mēs spēlējam. Vienīgais - tie mazākumi ir par daudz. Un, protams, arī ielaisto vārtu ir pārāk daudz. Malkins ar Sergeju Mozjakinu laikam pierādīja, kāpēc viņus uzskata par vieniem no pasaules labākajiem spēlētājiem," piebilst Rēdlihs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 29 punktiem 32 spēlēs atrodas pēdējā, 14.pozīcijā, no "play-off" zonas atpaliekot par 14 punktiem.

Visas līgas kopvērtējumā Latvijas klubs atrodas priekšpēdējā, 25.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi