Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kulda: Ja būtu izmantojuši iespējas, spēle varēja beigties pavisam citādāk

Spēlēt pret tāda līmeņa zvaigznēm kā Jevgēņijs Malkins un citiem Krievijas izlases hokejistiem ir fantastiska sajūta, pēc zaudējuma krieviem pasaules čempionāta mačā sacīja Latvijas valstsvienības aizsargs Artūrs Kulda.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase sestdien Bratislavā pasaules čempionāta B grupas cīņā ar 1:3 (1:0, 0:3, 0:0) piekāpās Krievijai.

"Mēs šodien spēlējām par uzvaru. Lieliski cīnījāmies pirmajā un trešajā periodā, tomēr pietrūka aktivitātes vārtu priekša. Protams, arī pretinieks bija ļoti spēcīgs. Viņi tomēr ir vieni no čempionāta favorītiem," aģentūrai RIA Novosti sacīja Kulda.

"Ar tādiem spēlētājiem kā Malkins neesmu spēkojies divus gadus, kad pēdējo reizi tikāmies Vācijā notikušajā pasaules čempionātā," atzina aizsargs. "Spēlēt pret Malkinu un citiem ir aizraujoši un interesanti, tomēr gribētos gūt arī kādu punktu, kas palīdzētu komandai gūt uzvaru."

Latvijas valstsvienības aizsargs bija apmierināts ar savas komandas demonstrēto sniegumu, izceļot pirmā un trešā perioda epizodes. "Labi nospēlējām divus periodus, bet trešajā trešdaļā mums bija vairākas lieliskas iespējas un, ja tās būtu izmantojuši, spēle varēja beigties pavisam citādāk," piebilda Kulda.

Tāpat aizsargs uzslavēja pretinieku vārtsarga spēli, piezīmējot, ka ne velti Andrejs Vasiļevskis Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ir viens no kandidātiem cīņā par Vezinas trofeju, kuru pasniedz labākajam šīs pozīcijas spēlētājam.

Savukārt pats Kulda šajā čempionātā ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies, bet piecās spēlēs nopelnījis divas soda minūtes.

Latvijas izlase pēc piecām aizvadītām spēlēm iekrājusi sešus punktus un B grupā ieņem piekto vietu. No ceturtajā vietā esošās Zviedrijas izlases tā atpaliek par trīs punktiem. Abas šīs izlases savā starpā spēkosies pirmdien plkst. 21.15 pēc Latvijas laika.

Grupas pirmās četras komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi