Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Kuļibaba: Cīņa par zeltu bija smaga

Pie zelta godalgām komanda tika smagā cīņā, bet pārliecinošie spēļu rezultāti ir tikai apstākļu sakritība – tā Liepājas metalurgs 2 komandas galvenais treneris Valērijs Kuļibaba atzina aģentūrai LETA pēc Latvijas čempionāta finālsērijas pēdējās spēles, kurā liepājnieki sagrāva Ozolnieki/Monarch ar 8:2.

"Sērija kopumā padevās diezgan sarežģīta. Lai arī no malas var šķist, ka spēļu iznākumi vēstīja par pārliecinošām uzvarām, Ozolnieki/Monarch komandā tomēr ir gana daudz ļoti pieredzējušu spēlētāju, kas prot spēlēt hokeju," pēc mača izteicās Kuļibaba. "Mani padotie prata pareizi noskaņoties un pareizi pieiet šīm izšķirošajām spēlēm. Tādējādi arī tikām pie pelnītā rezultāta."

"Uzskatu, ka šī sezona komandai ir padevusies ļoti laba. Mūsu vienībā ir daudz gados jaunu un nepieredzējušu hokejistu, kuriem šis faktiski bija pirmais gads pieaugušo hokejā," izcēla Kuļibaba. "Šādā konkurencē hokejisti sevi parādīja cienīgi un demonstrēja pārliecinošu spēli, kas nākotnē viņiem dos ļoti daudz. Cerēsim, kā arī turpmāk spēsim augt un progresēt."

Sērijā līdz četrām uzvarām Liepājas metalurgs 2 triumfēja ar 4:1, ceturto reizi pēdējās piecās sezonās karot kaklā zelta medaļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi