Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Melbārdis: Tie bija četri stabilākie braucieni manā karjerā

Pēc izcīnītās 5.vietas Soču ziemas olimpisko spēļu divnieku sacensībās Latvijas vadošais bobsleja pilots Oskars Melbārdis pauda gandarījumu par sasniegto.

Melbārdis/Dreiškens izcīna augsto 5.vietu divniekos

"Esmu noguris, bet tiešām viss ir kārtībā – ļoti veiksmīgi visi četri braucieni. Es uzskatu, ka manā karjerā šie bija četri stabilākie braucieni," teica Melbārdis, kuru no bronzas medaļas četru braucienu summā šķīra vien 0,21 sekunde. Izdarīts ir viss iespējamais un rezultāts ir labs, viņš atzina sarunā ar Latvijas žurnālistiem. Pirms četriem gadiem, kad sācis pilotēt kamanas, nekad nebūtu iedomājies, ka Sočos varētu būt piektajā vietā.

Jau nākamajā nedēļas nogalē notisk sacensības četriniekiem. "Daudz nav neskaidrību, būs jāskatās, kāpēc trases vidusdaļā sāk zust ātrums. Sešos treniņu braucienos būs jātiek skaidrībā," pirms treniņiem četriniekos apņēmīgs ir Oskars.

Arī Melbārža stūmējs Daumants Dreiškens, kurš pirms astoņiem gadiem Turīnā ar Jāni Miņinu noslēdz olimpisko sešinieku, pēc starta bija mierā ar sasniegto: "Vērtējot vietu, ir jāpaskatās kādi uzvārdi mums ir priekšā, par mājiniekiem nemaz nerunājot. Viņi vispār bija ārpus konkurences braukšanas ziņā. Ņemot vērā visu aizvadīto sezonu, kad mums Kanādā bija augstākā piektā vieta, tagad mēs šādu vietu četros braucienos izcīnījām un noturējām. Man braucieni patika, nekāda vaina."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi