Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

NHL: Hurricanes gūst sešus vārtus pēdējā trešdaļā un uzvar

Karolīnas Hurricanes komanda otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā trešajā trešdaļā pamanījās gūt sešus vārtus un ar 8:6 (2:1, 0:4, 6:1) savā laukumā pieveica Vankūveras Canucks.

Pēc pirmajām divām trešdaļām Vankūveras hokejisti atradās vadībā ar 5:2 un tuvojās uzvarai, taču trešais periods bija reti rezultatīvs, jo to Hurricanes sāka ar pieciem vārtiem pēc kārtas, četrus no tiem gūstot tikai četru minūšu un 40 sekunžu laikā. Mača 55.minūtē Vankūveras vienības hokejists Brendons Saters samazināja rezultāta starpību līdz 6:7, tomēr noslēdzošajā minūtē Hurrianes raidīja ripu tukšos pretinieku vārtos un nodrošināja uzvaru.

Hurricanes rindās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Džefs Skiners.

"Šī bija jautra spēle. Pārāk daudz tādās neesmu piedalījies, ceru, ka to izbaudīja arī līdzjutēji," pēc mača noteica mājinieku hokejists Džordans Stāls, kurš smadzeņu satricinājuma dēļ bija izlaidis iepriekšējās septiņas spēles.

Tikmēr savu septīto spēli pēc kārtas uzvarējusi Kolumbusas Blue Jackets, kas otrdien ar 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) pārspēja Edmontonas Oilers.

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli šajā mačā izcēlās Sems Ganjē, kurš karjeras laikā vairākas sezonas pavadījis tieši Oilers komandā.

Teicamu maču Kolumbusas komandas vārtos aizvadīja krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis, kurš atvairīja 33 Oilers komandas metienus.

Piekto uzvaru pēc kārtas savukārt izcīnījusi Vašingtonas Capitals, kas viesos ar 4:2 (0:1, 2:1, 2:0) apspēlēja Ņujorkas Islanders. Viesi uzvaru nodrošināja trešajā trešdaļā, kad divus vārtus guva Mets Niskanens.

Ar 42 punktiem 29 spēlēs visas līgas un Austrumu konferences līdere ir Monreālas Canadiens, kamēr Rietumos ar tikpat punktiem 31 mačā vadībā atrodas Čikāgas Blackhawks.

Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 28 punktiem 28 mačos ieņem priekšpēdējo vietu starp 16 Austrumu konferences komandām, kā arī Atlantijas divīzijā tā atrodas priekšpēdējā, septītajā, vietā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi