Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Nopietns eksaminētājs. Rīgas Dinamo sezonu sāk ar maču pret Omskas Avangard

Augšupejai ir jāsākas austrumos. Rīgas Dinamo hokejisti pēc izteikti nesekmīgās pagājušās sezonas KHL jubilejas sezonas ievadā aizvadīs četras spēles ar Austrumu konferences komandām. Pirmā spēle otrdien Omskā pret Avangard sāksies pulksten 16 pēc Latvijas laika.

Ar pagājušās sezonas iznākumu apmierināti nebija arī Omskas kluba saimnieki. Regulārajā čempionātā Avangard savus līdzjutējus iepriecināja, sapelnot otru lielāko punktu summu (109) "austrumos", taču Gagarina kausa izcīņā komanda nobuksēja. Tikai ar grūtībām 1. kārtā no 0:2 uz 4:2 izdevās atspēlēties pret Vladivostokas Admiral, bet 2. kārta izrādījās pēdējā – 2:4 zaudējums sērijā Kazaņas Ak Bars.

Avangard vadība no darba atlaida pieredzējušo speciālistu Fjodoru Kanareikinu, kura vietā izvēlējās Baltkrievijas treneri Andreju Skabelku. Ar Novosibirskas Sibirj Skabelka bija izcīnījis Krievijas čempionāta bronzu, bet pagājušajā pavasarī Sibirj neiekļuva izslēgšanas stadijā. Aktīvas spēles piekritējs Skabelka vasarā kopā ar ģenerālmenedžeri Viktoru Šalajevu komandu pārbūvēja pēc saviem ieskatiem. Klāt nākuši trīs zviedri, un jaunajā sezonā Avangard rindās jau būs pieci leģionāri no Zviedrijas. Atslēgas spēlētāji atkal būs čehu vārtsargs Dominiks Furhs un komandas kapteinis aizsargs Jevgeņijs Medvedevs.

Gatavošanās sezonai Avangard beidza ar iespaidīgu sniegumu savu skatītāju priekšā. Viktora Bļinova vārdā nosauktajā turnīrā omskieši uzvarēja visās četrās spēlēs, pārspējot Jekaterinburgas Avtomobilist, Habarovskas Amur, Astanas Baris un Hantimansijskas Jugra komandas.

Kā zināms, rīdzinieki mājas laukumā pēdējās divās pārbaudes spēlēs zaudēja Jaroslavļas Lokomotiv ar 1:5 un 0:3. "No vienas puses tas nebūt nav slikti, jo daudziem liks sapurināties," pirms došanās pirmajā izbraukumā Dienai norādīja Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi