Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ozoliņš pieņēmis Rīgas Dinamo piedāvājumu

Viens no visu laiku izcilākajiem Latvijas hokejistiem Sandis Ozoliņš pēc neliela pārtraukuma atkal atgriezīsies lielajā hokejā. "Esmu piekritis Rīgas Dinamo kluba vadības piedāvājumam - aizvadīt sezonu komandā, kurā sāku savu profesionālā hokejista karjeru," hokejists raksta Rīgas Dinamo līdzjutējiem adresētajā vēstulē.

"Šis lēmums tika rūpīgi pārdomāts un, lai gan emocionālajam sentimentam arī bija nozīme, tomēr izvēles pamatā ir skaidrs mērķis un profesionāla attieksme," teikts Rīgas Dinamo mājas lapā publicētajā vēstulē. "Pieredze ļauj paskatīties uz lietām racionāli - jāatzīst, mani labākie vai produktīvākie gadi šajā spēlē jau ir aizvadīti. Tomēr tā pati pieredze ļauj cerēt, ka varu dot ieguldījumu komandas panākumos.""Profesionālajā hokejā esmu piedzīvojis dažādus laikus, taču visos gadījumos veiksme ir gājusi kopā ar gribasspēku, kas, starp citu, vēsturiski bijis viens no Rīgas Dinamo stūrakmeņiem. Mēs varbūt neesam labākie uz papīra, taču, izejot laukumā, strādā citi pierādījumi.""Šis ir viens no manas karjeras atbildīgākajiem lēmumiem, tāpēc nemeklējiet citus zemtekstus vai skaidrojumus, kāpēc trīsdesmit septiņu gadu vecumā esmu pieņēmis šo izaicinājumu. Svarīgi, ka ģimene to saprot un atbalsta. Arī hokejisti nobriest – gan darbos, gan attieksmē pret dzīvi un apkārtējiem. Latvijā hokeja līdzjutējs ir gudrs, zinošs un prātīgs, tāpēc esmu pārliecināts, ka spēšu attaisnot jūsu cerības. Nezinu, vai tie būs brīnumi, ko sagaidāt, taču mana sirds būs uz ledus! Godīgi."

Pirmdien Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs iepazīstināja kluba valdi ar jaunumiem sastāva komplektācijā jaunajai sezonai. Viņš minēja, ka sarunas notiek ar vairākiem hokejistiem, ļoti aktīvas sarunas notiekot tieši ar aizsargu Sandi Ozoliņu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uzziņia


Fakti par Sandi Ozoliņu

Dzimis 1972.gada 3.augustā

Uzbrūkošā stila aizsargs

Rīgas Dinamo spēlēja 1990./1991.gada sezonā, 44 spēlēs izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Gadu vēlāk nospēlēja Rīgas Stars un devās uz Ziemeļameriku.

1991.gada NHL draftā ar kopējo 30.numuru viņu izvēlējās Sanhosē Sharks, kurā nospēlēja trīs sezonas.

1995.gadā viņš tika aizmainīts uz Kolorado Avalanche, kura sastāvā aizvadīja piecas sezonas.

Avalanche sastāvā 1996.gadā kļuva par Stenlija kausa ieguvēju.

Spēlējis arī Karolīnas Hurricanes, Floridas Panthers, Anaheimas Mighty Ducks un Ņujorkas Rangers vienībās, bet 2007.gadā savā pēdējā sezonā NHL atkal pārstāvēja Sanhosē Sharks.

Piedalījies 7 NHL Zvaigžņu spēlēs

Visu laiku rezultatīvākais Latvijas hokejists NHL

Pārstāvējis Latvijas izlasi ziemas olimpiskajās spēlēs Soltleiksitijā (2002) un Turīnā (2006), kā arī 2001. un 2002.gada pasaules čempionātos

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi