Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Pret MVD bez Petrovicka

Dinamo Rīga vajadzētu būt konkurētspējīgiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmajā mājas spēlē pret Oļega Znaroka vadīto HK MVD. Līgas disciplinārā komisija par kautiņu mačā ar Novosibirskas Sibirj (1:6) uz vienu spēli diskvalificēja Dinamo Rīga uzbrucēju Ronaldu Petrovicki un Sibirj spēlētāju Alekseju Krivčenkovu. Pārējie kautiņā iesaistītie dinamieši Duvijs Vestkots, Mets Elisons un Marsels Hosa varēs spēlēt. Dinamo — MVD spēles sākums Arēnā Rīga ceturtdien pulksten 19.30 (tiešraide LTV7).

KHL lēmums bija visnotaļ labvēlīgs dinamiešiem. Vienubrīd gaisā virmoja pavisam drūms scenārijs, pēc kura spēle būtu jāizlaiž visiem četriem. "Ar pieņemto lēmumu esam apmierināti," trešdien pēcpusdienā tūlīt pēc sazināšanās ar Maskavu notikušo apstiprināja Dinamo Rīga ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. Lielais 25 minūšu sods disciplinārās komisijas sēdē tika anulēts aizsargam Filipam Novākam, kurš kautiņa laikā bija laukumā, taču incidentā neiesaistījās.

Jaundibinātās KHL lēmējvara pagaidām katru šādu gadījumu izskata atsevišķi. Kad parādījās ziņa par iespējamo visu četru dinamiešu diskvalifikāciju, pamatots bija jautājums, kāpēc bez nopietnām sankcijām izspruka Vitjaz "policists" Kriss Saimons, kurš KHL pirmajā mačā uzbruka jaunajam MVD spēlētājam Mihailam Fedosejavam? "Pēc gadījuma ar Saimonu arī mēs sapratām, ka ļoti bargām sankcijām nevajadzētu būt. Kanādietim Saimonam ir nosacīts sods. Pie nākamā līdzīgā pārkāpuma viņam būs jāizlaiž trīs vai pat piecas spēles." Pēc Sējēja teiktā, uz pulvera mucas tagad sēž arī Duvijs Vestkots, Marsels Hosa un Mets Elisons. Arī viņiem pie atkārtota pārkāpuma draud diskvalifikācija.

Pret MVD nevarēs spēlēt arī muguras savainojumu ārstējošais uzbrucējs Armands Bērziņš. Paredzams, ka sastāvā atgriezīsies arī aizsargs Guntis Galviņš. "No Rīga-2000 papildspēki mums nav jāizsauc. Četras uzbrucēju maiņas sanāks," optimistiski ziņoja Sējējs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Šuplers sola noskaidrot, kas pamudinājis uz incidentu Sibirj un Dinamo spēles izskaņā

Dinamo hokejisti otrreiz zaudē Sibirj komandai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi