Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Šuplers: Spēle bija grūta, bet interesanta

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers svētdien priecājās par savas komandas uzvaru pār Mitišču "Atlant", bet iepaidīgu sagrāvju kārotājiem ieteica reāli izvērtēt spēku samēru Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Kaut vai ar vienu vārtu pārsvaru gūta uzvara ir uzvara, un tas ir izpildīts uzdevums, žurnālistiem teica Šuplers. Viņš pauda pārliecību, ka ir jāpriecājas par tādas komandas kā Rīgas "Dinamo" radīšanu, kā arī lika saprast, ka liela daļa pretinieku KHL ir objektīvi spēcīgāki.

"[Rīgas "Dinamo''] komandu ir jāciena un jālepojas ar to, jo citas [Latvijā] nav," norādīja Šuplers. "Galvenais ir uzvara, kaut vai ar vienu vārtu starpību," viņš piebilda.

Par uzvaru spēlē pret "Atlant" Šuplers īpaši pateicās vārtsargam Edgaram Masaļskim, taču piebilda, ka par labāko spēlētāju Rīgas "Dinamo" sastāvā atzītajam vārtu vīram palīdzēja visa komanda. "Mums arī paveicās, taču uzvara bija pelnīta," klāstīja Šuplers, uzverot, ka pretinieks bija ļoti spēcīgs, un Mitišču "Atlant" ir viena no KHL vadošajām komandām. Šuplers bija gandarīts par komandas pašatdevi un spēju iepriecināt līdzjutējus, lai arī cīņas gaita izvērsās ļoti smaga.

Šuplers pat bažījās, kā komanda spēs atgūt spēkus pēc tik grūtas cīņas, lai jau pirmdien "Arēnā Rīga" aizvadītu nākamo spēli ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Rīgas "Dinamo" par labu komandu nosauca arī "Atlant" galvenais treneris Fjodors Kanareikins, norādot, ka mājinieki parādījuši interesantu spēli. Interesantiem momentiem bagātā cīņā bija izšķiroši, kura komanda pirmā gūs vārtus, teica Kanareikins. "Mūs ["Atlant"] pievīla komandas nespēja ievērot spēles disciplīnu un vidējā zonā nopelnīti noraidījumi," pauda viesu treneris.

Jau ziņots, ka cīņā pret Mitišču komandu Rīgas "Dinamo" uzvarēja ar 2:0, abus vārtus "Arēnā Rīga" gūstot trešajā trešdaļā skaitliskajā vairākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Masaļskis sausā, Dinamo uzvar Atlant komandu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi