Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pirmdien notiks Rīgas un Maskavas Dinamo hokeja klubu fanu spēle

Pirmdien pirms Rīgas un Maskavas Dinamo klubu spēles Kontinentālās hokeja līgas ietvaros Arēnā Rīga notiks abu komandu fanu klubu savstarpējais mačs. Tā sākums paredzēts plkst.16.30. Abu Dinamo komandu spēles sākums ir plkst.19.30. “Neņemot vērā hokejistu savstarpējos rēķinus hokeju laukumā, starp abu komandu fanu klubiem ir izveidojusies ļoti cieša sadarbība, un uz katru spēli gan Rīgā, gan Maskavā dodas arī abu klubu līdzjutēji.

Šī sadarbība sākās jau iepriekšējā sezonā, un turpinās arī šosezon, turklāt šī sadarbība kļūst arvien ciešāka. Pagājušajā sezonā, viesojoties Rīgā abu komandu fani iemēģināja Arēnas Rīga ledu kopīgi paslidojot, bet šoreiz jau notiks hokeja spēle starp Rīgas Dinamo fanu klubu un Maskavas Dinamo fanu klubu,” teikts Rīgas Dinamo kluba paziņojumā. “Komandu sastāvos spēlēs fanu kluba dalībnieki, taču Rīgas Dinamo fanu kluba komanda ir ieguvusi ļoti nopietnu papildinājumu – vārtsargu Sergeju Naumovu, kurš ir Rīgas Dinamo fanu kluba goda biedrs. Ņemot vērā, ka fanu trenētība tomēr mazliet atpaliek no profesionālajiem hokejistiem, spēles ilgums būs 3x10 minūtes (tīrais laiks), tomēr pārējais būs kā īstā spēlē – tiesneši, tablo, gaismu šovs un arī papildus jautrības, kuras īstās spēlēs nevar atļauties.”Simbolisko iemetienu spēlē izdarīs Krievijas Federācijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi