Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rautakallio nepatīkami pārsteigts par Rīgas Dinamo hokejistu neuzņēmīgo spēli

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio ir nepatīkami pārsteigts par viņa vadīto hokejistu nenoskaņošanos spēlei, kurā komandas neuzņēmīgais sniegums noveda pie zaudējuma pēcspēles metienos pret Minskas "Dinamo".

"Nezinu, kas notika, bet uz ledus nebija komanda, ko es zinu," žurnālistiem teica Rautakallio. "Viegli zaudētas ripas, spēlētāju vienkāršas kļūdas... komanda nebija pienācīgi noskaņojusies spēlei," viņš piebilda.

Arī šādā spēles ritējumā Rīgas "Dinamo" bija iespējas, taču tās netika izmantotas, sprieda Rautakallio. Viņš gan uzteica hokejistus par trešajā trešdaļā iemestajiem vārtiem, kas ļāva panākt izlīdzinājumu un izcīnīt punktu, taču pagarinājumā komandā nav bijis uzvaras izraušanai nepieciešamā noskaņojuma.

Rautakallio gan atgādināja, ka sezona būs gara, un pašlaik komanda vēl ir tikai veidošanās procesā, tādēļ jāstrādā tālāk. Treneris uzsvēra, ka laukumā dodas tikai tie spēlētāji, kas spēj komandai palīdzēt. Tieši tādēļ spēlei nebija pieteikts Bjerns Melins, bet vēl viens uzbrucējs Ģirts Ankipāns malā palika pēdējā trešdaļā.

Ja komanda iziet laukumā nenoskaņojusies cīņai, brīdī, kad notiek pirmais iemetiens, jau ir par vēlu cerēt uz labvēlīgu cīņas ritējumu, uzskata Rautakallio. Treneris piebilda, ka komandā no rīta bijis kaujiniecisks noskaņojums, kas vēlāk kaut kur pazudis.

Savukārt Minskas "Dinamo" galvenais treneris Mareks Sikora bija gandarīts par Rīgā izcīnītajiem diviem punktiem, jo komandas mērķis bijis nepalikt tukšā. Sikora ir apmierināts ar savu spēlētāju pašatdevi, taču par komandas slimību nosauca daudzos noraidījumus. Sikora uzskata, ka uzvarēt varēja abas komandas, tādēļ divi gūti punkti ir labs rādītājs.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" Minskas klubam pēcspēles metienos piekāpās ar 2:3 un piedzīvoja sezonā pirmo zaudējumu savā laukumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi