Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Razgals pēc pirmajiem vārtiem KHL: Beidzot uzsmaidīja veiksme gan komandai, gan pašam

Latvijas kluba Rīgas Dinamo uzbrucējs Frenks Razgals, kurš svētdien guva savus pirmos vārtus Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) ir gandarīts, ka beidzot veiksme uzsmaidījusi gan komandai, gan pašam, sarunā ar aģentūru LETA pauda hokejists.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rīgas Dinamo svētdien savā laukumā ar rezultātu 5:1 sagrāva Bratislavas Slovan hokejistus, pirmo reizi šajā sezonā savās mājās izcīnot panākumu pamatlaikā.

Razgalam šī bija 20.spēle KHL, bet iepriekšējos 19 mačos viņš ar vārtu guvumiem neizcēlās.

"Patīkami gūt savus pirmos vārtus KHL, turklāt arī komanda uzvarēja. Beidzot uzsmaidīja veiksme gan vienībai, gan pašam. Forši, trīs punkti kabatā un ejam tālāk," gandarīts bija 21 gadu vecais Razgals.

Vārtus Razgals guva, kad ripa pēc aizsarga Kristapa Zīles metiena no zilās līnijas atsitās pret viņa plecu un ielidoja pretinieku cietoksnī.

"Redzēju kā ripa nonāca pie Zīles, pats pildīju trenera uzdevumu, ka jāiet tikai uz vārtiem. Zīle meta, pat īsti neredzēju viņa metienu. Tikmēr pats gāju uz vārtiem un sajutu, ka ripa trāpīja man pa plecu un ielidoja vārtos. Dīvaina sajūta, bet prieks, ka ripa šķērsoja vārtu līniju vienalga kādā veidā. Vārti paliek vārti," secināja hokejists.

Trešajā periodā laukumā risinājās asa un brīžiem arī rupja spēle, jo īpaši no viesu puses. Dūres izvicināja Razgals un Niks Eberts, līdz ar to latviešu hokejistam pietrūka vienas rezultatīvas piespēles līdz Gordija Hova "hat-trick".

"Viņi sāka spēlēt daudz agresīvāku hokeju. Eberts pielietoja spēka paņēmienu pēc kura cēlos augšā, bet viņš mani sāka grūst atpakaļ. Neko citu nevarēju darīt, mēģināju iebakstīt. Sanāca neliela saķeršanās, bet nekas - tāds ir hokejs. Viņš bija masīvāks, bet uz to neskatījos, ja nepieciešams, tad vajag arī kauties un aizstāvēt savus partnerus," skaidroja Razgals.

Rīgas Dinamo galvenais treneris Ģirts Ankipāns iepriekš norādījis, ka hokejistiem jāturpina sava spēle, neskatoties uz pretinieku provokācijām.

"Viņi zaudēja un sāka spēlēt diezgan netīri, gribēja izprovocēt mūs. Savukārt mēs turpinājām savu spēli un centāmies neatbildēt," teica Razgals.

Izcīnot uzvaru, Dinamo atstāja pēdējo vietu līgā, bet no Rietumu konferences priekšpēdējā pozīcijās esošās Slovan atpaliek 11 punktus.

"Katru spēli spēlējam kā pēdējo un neskatāmies tabulā. Mums ir savi mērķi. Nekas cits neatliek kā katru mačā spēlēt līdz galam. Bieži vien zaudējam spēles, kurās pietrūkst veiksmes. Pret Slovan nekā netrūka, guvām vārtus un arī vairākumā bija laba realizācija, tāpat veiksmīte uzspīdēja. Jāturpina spēlēt, galvenais - nenolaist rokas un katrā spēlē cīnīties par uzvaru," stāstīja Razgals.

Rīgas Dinamo nākamajā mačā otrdien savā laukumā tiksies ar Rietumu konferences vicelīderi Maskavas CSKA.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi