Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Pēc četrām ielaistām ripām Gudļevski (attēlā) vārtos nomainīja Tretjaks, bet arī viņš nespēja nosargāt rīdzinieku cietoksni

Rīgas Dinamo izbraukumu sāk ar smagu zaudējumu Helsinku Jokerit

Latvijas hokeja komanda Rīgas Dinamo sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmajā izbraukuma spēlē ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) cieta sagrāvi pret latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku Jokerit vienību.

Spēli abos vārtos uzsāka latviešu vārtsargi - Dinamo vārtos Kristers Gudļevskis, Jokerit - Kalniņš. Kamēr Kalniņš palika "sausā" pat pēc laba Rīgas komandas vairākuma, mājinieki divreiz lika Gudļevskim vilkt ripu ārā no saviem vārtiem, tai skaitā pēc vienīgā vairākuma, kuru somu komandai sagādāja Andra Džeriņa noraidījums.

Otrajā periodā mājinieki apgriezienus nemazināja, 33. minūtē vairākumā panākot jau 5:0 savā labā. Šoreiz pārspēts jau tika Maksims Tretjaks, kurš Gudļevska vietā vārtos stājās pēc ceturtajiem zaudētajiem vārtiem. Uguņošana ar gūtajiem vārtiem notika perioda beigās, kad uz otro dāņa Niklasa Jensena vārtu guvumu mačā ar diviem goliem Kalniņa vārtos atbildēja arī Jākobs Berjlunds, izcili rezultatīvajai trešdaļai noslēdzoties ar 6:2 somu kluba labā.

Pēdējā trešdaļā mājinieki guva vēl vienus vārtus, sagādājot sev pirmo uzvaru šajā sezonā un rīdziniekiem - pirmo zaudējumu.

Dinamo abu vārtu guvumā rezultatīvi piespēlēja Dāvids Ulstrems, vēl pa piespēlei tika arī Tretjakam un Kārteram Eštonam.

Mājinieku rindās Kalniņš vārtos atvairīja 24 no 26 rīdzinieku metieniem, svinot savu un kluba pirmo uzvaru. Trīs rezultativitātes punktus mājiniekiem sakrāja Stīvs Mozess, Petri Kontiola (abiem vieni vārti un divas piespēles) un Sami Lepistē, kuram trīs rezultatīvas piespēles.

Dinamo ar četriem punktiem trijās spēlēs atkritis uz sesto vietu Rietumu zonā, bet Jokerit ar diviem punktiem pakāpies uz devīto vietu 12 komandu konkurencē. Vadībā ar sešiem punktiem ir Mika Indraša pārstāvētā Maskavas Dinamo.

Pirmdien rīdzinieki viesosies pie Ņižņekamskas Ņeftehimik, bet trīs dienas vēlāk būs spēkošanās ar Maskavas Spartak. Pēc tam Latvijas komanda uz divām spēlēm atgriezīsies mājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi