Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rīgas Dinamo noslēdz līgumu ar Ozolnieku domē ievēlēto Miķeli Rēdlihu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo oficiāli noslēdzis līgumus ar saviem līderiem Miķeli Rēdlihu un Miku Indraši, vēsta vienība. Iepriekšējā sezonā 26 gadus vecais Indrašis bija otrais rezultatīvākais Rīgas Dinamo hokejists, 53 spēlēs gūstot 11 vārtus un veicot 12 rezultatīvas piespēles, savukārt 32 gadus vecais Rēdlihs iekrāja deviņus vārtus un septiņas rezultatīvas piespēles.

Rēdlihs rīdzinieku rindās kopumā nospēlējis septiņas sezonas. Tiesa, iepriekšējo sezonu nopietnas traumas dēļ viņam nācās pabeigt priekšlaicīgi. Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Jaroslavļas Lokomotiv komandu, bet kopumā hokejists KHL nospēlētajās 519 spēlēs iemetis 106 vārtus un veicis 145 rezultatīvas piespēles.

Zīmīgi, ka vēl šī mēneša sākumā Rēdlihs no Latvijas Reģionu apvienības (LRA) saraksta tika ievēlēts Ozolnieku novada domē.

Tikmēr Indrašis Rīgas klubu pārstāv kopš 2011.gada. Kopumā viņš KHL aizvadījis 263 spēles, kurās guvis 67 vārtus un atdevis 77 rezultatīvas piespēles.

Jau iepriekš bija informācija, ka Indrašis ar Rīgas Dinamo vienojies par līgumu, taču tas vēl nebija paziņots oficiāli.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Rīgas Dinamo trešdien paziņoja par kanādiešu aizsarga Karla Stolerija nolīgšanu, kurš vēl nupat aizvadītajā sezonā 11 mačus nospēlēja arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Pēc KHL pieejamās informācijas bez Stolerija, Indraša un Rēdliha pašlaik Rīgas Dinamo komandai ir līgumi ar vēl astoņiem spēlētājiem - Māri Bičevski, Robertu Bļugeru, Georgu Golovkovu, Nikolaju Jeļisejevu, Jāni Kalniņu, Edgaru Kuldu un Vitāliju Pavlovu.

Pēc aizvadītās sezonas Rīgas Dinamo komanda atkal gandrīz visiem saviem spēlētājiem ļāva kļūt par brīvajiem aģentiem - 31 spēlētājs starpsezonā nokļuva neierobežoti brīvā aģenta statusā, bet deviņi kļuva par ierobežoti brīvajiem aģentiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi