Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas Dinamo pirmajā izbraukumā dodas bez Zabusova, Lipsberga un Razgala

Latvijas komanda Rīgas Dinamo savā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šīs sezonas pirmajā izbraukumā devusies bez uzbrucējiem Patrika Zabusova, Roberta Lipsberga un Frenka Razgala.

Rīdzinieki sestdien tiksies ar latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku Jokerit, bet pēc tam viesosies pie Ņižņekamskas Ņeftehimik un Maskavas Spartak, kur spēlē uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Izbraukumā Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā būs vārtsargi Kristers Gudļevskis, Maksims Tretjaks un Reinis Liepiņš, aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Kristofers Berjlunds, Sergejs Gimajevs, Eduards Hugo Jansons, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Kārters Eštons, Oskars Batņa, Jākobs Berjlunds, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Deivids Sarkanis un Dāvids Ulstrēms.

Helsinkos komandai pievienosies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas Rīga uzbrucējs Antons Trastašenkovs, kurš šobrīd kopā ar savu vienību aizvada izbraukumu.

Slimības dēļ šajā izbraukumā nedosies uzbrucējs Zabusovs, bet vēl divi uzbrucēji Lipsbergs un Razgals dosies uz Dinamo fārmklubu Liepāja.

Jāatgādina, ka Dinamo sezonas pirmajā spēlē ar 2:1 pagarinājumā uzveica Maskavas Spartak, bet otrajā duelī ar 3:0 apspēlēja Ņižņijnovgorodas Torpedo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi