Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rīgas Dinamo uzvar Lokomotiv, bet nesasniedz Latvijas Dzelzceļa kausa finālu

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" trešdien tradicionālā pirmssezonas pārbaudes turnīra Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībām "Latvijas Dzelzceļa" kausa trešajā mačā ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv", tiekot pie pirmā panākuma šajā turnīrā.

Pamatlaikā Rīgas "Dinamo" labā vienīgos vārtus guva Gints Meija, kurš rīdzinieku sastāvā tika nosaukts par šī mača labāko hokejistu. Tikmēr uzvaru "bullīšos" mājiniekiem nodrošināja Miķelis Rēdlihs.

Šī mača 16.minūtē rezultātu atklāja Meija, kas rīdziniekiem, noslēdzot pirmo trešdaļu, ļāva atrasties vadībā ar 1:0. Otrās trešdaļas viducī "Lokomotiv" gan pārspēja mājinieku vārtsargu Jakubu Sedlāčeku, taču tiesneši šo vārtu guvumu nolēma neieskaitīt, jo pretinieku uzbrucējs atradās vārtsarga laukumā. Tomēr šajā periodā Jaroslavļas komanda tomēr panāca izlīdzinājumu, kad 39.minūtē izcēlās Aleksandrs Kadejkins.

Pamatlaiks tā arī noslēdzās neizšķirti, lai gan Rīgas "Dinamo" hokejistiem bija pāris labas izdevības nodrošināt uzvaru, taču tās izmantotas netika.

Arī pagarinājumā neviena no komandām ar vārtiem neizcēlās, tāpēc tika aizvadīta pēcspēles metienu sērijā, kurā uzvaru Rīgas klubam nodrošināja Rēdlihs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Kazaņas "Ak Bars" vienība trešdien sasniedza "Latvijas Dzelzceļa" kausa finālu, jo tā ar 5:3 (1:2, 1:1, 3:0) pārspēja Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo".

Tādējādi pēc regulārā turnīra noslēguma tajā ir uzvarējusi "Lokomotiv" komanda, kas trīs spēļu laikā iekrāja septiņus punktus, kamēr tai ar sešiem punktiem sekoja "Ak Bars". Minskas "Dinamo" izcīnīja trīs punktus, kamēr divi bija Rīgas "Dinamo" rēķinā.

Līdz ar to ceturtdien par pirmo vietu turnīrā sacentīsies "Lokomotiv" pret "Ak Bars", kamēr Rīgas "Dinamo" pret Minskas klubu spēlēs par trešo pozīciju.

Šī turnīra pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" svētdien ar 1:3 piekāpās Minskas "Dinamo", bet otrajā mačā ar 2:4 zaudēja "Ak Bars".

Rīgas klubs nupat noslēdzis sastāva komplektāciju jaunajai sezonai, jo noslēgti līgumus ar 24 spēlētājiem - ar 11 hokejistiem noslēgti divvirzienu līgumi, bet vēl 13 tikuši pie vienvirziena vienošanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi