Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo jauno KHL sezonu sāks ar trim mājas spēlēm

Kontinentālā hokeja līga piektdien publiskojusi nākamās sezonas kalendāru. Čempionāts sāksies 10.septembrī ar spēli starp pagājušās sezonas finālistiem Kazaņas Ak Bars un Jaroslavļas Lokomotiv. Rīgas Dinamo pirmā spēle paredzēta 12.septembrī Arēnā Rīga ar pagājušās sezonas regulārā turnīra uzvarētājiem Ufas Salavat Julajev.

Arēnas Rīga aizņemtības dēļ Dinamo divas mājas spēles nevarēs aizvadīt ierastajā laukumā, tādēļ 2.oktobra spēle ar Čerepovecas Severstaļ un 7.decembra mačs ar Ņižņekamskas Ņeftehimik, visticamāk, tiks aizvadīts treniņhallē Piņķos, ziņo klubs.Rīgas Dinamo čempionātu uzsāks ar trīs mājas spēlēm ar Salavat Julajev, Omskas Avangard Un Astanas Baris. Vissaspringtākais solās būt oktobris, jo šajā mēnesī tiks nospēlētas 12 spēles, turklāt gaida arī izbraukums uz Urāliem, tiekoties ar visām trim šī reģiona komandām. ovembrī būs pirmais IIHF noteiktais starptautiskais pārtraukums, kura laikā KHL spēles nenotiks, taču neskatoties uz šo pauzi, Rīgas Dinamo šajā mēnesī aizvadīs 10 spēles, turklāt 7 no tām izbraukumā. Arī decembrī būs starptautiskais pārtraukums, turklāt gada beigās būs arī Jaunā gada brīvdienas, un Rīgas Dinamo paredzēti 8 mači, no kuriem 6 tiks aizvadīti savā laukumā (arī Ziemassvētkos 25. decembrī pret Maskavas Dinamo). Savukārt, janvāris atkal solās būt ļoti saspringts, jo tiks aizvadītas 11 spēles, turklāt 2010. gads iesāksies ar vistālāko izbraukuma  sēriju pa maršrutu Novokuzņecka – Novosibirska – Habarovska. Pašās mēneša beigās (30. janvārī) notiks KHL Zvaigžņu spēle, kuras norises vieta gan pagaidām vēl nav zināma. Februāra mēnesī spēles notiks tikai mēneša pirmajā nedēļā (Rīgas Dinamo aizvadīs 4 mačus), jo pēc tam būs pārtraukums, kas saistīts Ziemas olimpiskajām spēlēm. Pēc olimpiādes spēles atsāksies tikai 3. martā, kad tiks aizvadītas pēdējās KHL regulārā čempionāta spēles. Rīgas Dinamo regulāro čempionātu martā noslēgs ar trīs izbraukuma spēlēm pret Avangard, Baris un Salavat Julajev.Pilns Rīgas Dinamo spēļu kalendārs atrodams šeit. Pilns KHL kalendārs atrodams šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi