Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo piekāpjas Znaroka un Vītoliņa vadītajam HK MVD

Rīgas Dinamo pirmdien Kontinentālās hokeja līgas čempionāta spēlē ar 1:2 piekāpās Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajam Maskavas apgabala HK MVD. Rīdzinieku labā vienīgos vārtus guva Mārtiņš Cipulis.

Spēles sākumā nedaudz bīstamāk uzbruka Rīgas Dinamo hokejisti. Vienu no bīstamākajiem momentiem pie viesu vārtsarga Maikla Gārneta vārtiem radīja Andris Džeriņš un Roberts Bukarts, kurš šodien tika atzīts par pagājušās nedēļas vērtīgāko jauno spēlētāju līgā. Devītajā minūtē abpusējo noraidījumu nopelnīja Maikls Iguldens un Vladimirs Gorbunovs, bet dažas minūtes pēc tam Marsels Hosa nopelnīja iespēju mājiniekiem spēlēt skaitliskajā vairākumā. Pārsvaru gan neizdevās pārvērst bīstamos momentos.

Līdz pirmās trešdaļas beigām neliels pārsvars joprojām piederēja mājiniekiem, bet MVD atbildēja ar bīstamiem pretuzbrukumiem. Tieši tādā uzbrukumā Deniss Kokarevs izmantoja apjukumu Dinamo aizsardzības zonā un 17.minūtē atklāja spēles rezultātu. Drīz pēc tam uz divām minūtēm tika noraidīts Roberts Bukarts, bet rīdzinieki skaitliskajā mazākumā noturēja vārtus neieņemtus.

Otrās trešdaļas sākumā dinamieši pēc vēl viena skaitliskā mazākuma izturēšanas (sodu izcieta Jānis Sprukts) sarīkoja pamatīgu ofensīvu pie pretinieku vārtiem. Labas iespējas izcelties bija Ģirtam Ankipānam, Jānim Spruktam, Lī Svetam un Miķelim Rēdliham, tomēr ripa spītīgi nelidoja HK MVD vārtos. Tikmēr vienā no retajiem viesu pretuzbrukumiem ripa itin viegli atrada ceļu Dinamo vārtu tīklā - ar rezultatīvu metienu izcēlās Deniss Mosaļovs.

Dažas minūtes vēlāk Kokarevs par ripas apzinātu izmešanu no laukuma saņēma divu minūšu sodu un mājiniekiem beidzot izdevās atslēgt Gārneta sargātos vārtus - pēc lieliskas Aleksandra Ņiživija piespēles ripu tukšos vārtus raidīja Mārtiņš Cipulis.

Trešdaļas beigās Rīgas Dinamo pēc Oļega Sorokina un Lī Sveta noraidījumiem nokļuva divu spēlētāju mazākumā. Sorokins atgriežoties laukumā pēc Sanda Ozoliņa piespēles nokļuva aci pret aci ar pretinieku vārtsargu, taču divcīņā zaudēja.

Trešo trešdaļu rīdzinieki sāka ar spēli mazākumā, jo vēl pusminūti uz noraidīto soliņa bija jāpavada Lī Svetam. Uzreiz pēc tam vēl divu minūšu sodu mājiniekiem nopelnīja Oļegs Sorokins, tomēr vārti tika nosargāti. Līdz trešdaļas vidum nevienai no komandām neizdevās apdraudēt pretinieku vārus, bet, tuvojoties spēles beigām, mājinieki divas reizes pēc kārtas tika pie iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā. Nevienu no tām diemžēl izmantot neizdevās.

Spēles pēdējā minūtē vārtus atstāja Edgars Masaļskis, taču arī sestais laukuma spēlētājs nelīdzēja izlīdzināt mača rezultātu.

Rīgas Dinamo ar 31 punktu KHL Rietumu zonā ieņem desmito vietu, bet HK MVD ar 49 punktiem turnīra tabulā nostājies līdzās trešajā pozīcijā esošajam Maskavas Dinamo.

Nākamajā spēlē ceturtdien Rīgas Dinamo izbraukumā tiksies ar Sanktpēterburgas SKA. Izbraukuma sērija turpināsies Jaroslavļā (Lokomotiv) un Maskavā (Spartak, HK MVD).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

aa

Hokejs
KHL
Rīgas Dinamo - HK MVD 1:2
(0:1, 1:1, 0:0)
Vārti: 16:46 Kokarevs (Trahanovs) 0:1, 27:55 Mosaļevs (Kudašovs) 0:2, 31:41 Cipulis (Ņiživijs, Sorokins, vair.) 1:2.
Vārtsargi: Edgars Masaļskis - Maikls Gārnets

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi