Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo rindas papildina Roberts Petrovickis

Rīgas Dinamo hokeja kluba sastāvu līdz sezonas beigām papildinājis pieredzējušais slovāku centra uzbrucējs 36 gadus vecais Roberts Petrovickis, kura jaunākais brālis Ronalds pērn pus sezonu jau nospēlēja Rīgā, informē klubs.Šo sezonu Roberts Petrovickis iesāka Slovākijas Ekstralīgas klubā Trenčīnas Dukla.

Savas visai spožās karjeras laikā 36 gadus vecais slovāku centra uzbrucējs Roberts Petrovickis (augums – 180 cm, svars – 81 kg) Slovākijas izlases sastāvā ir kļuvis par pasaules čempionu, kā arī piedalījies trijās ziemas olimpiskajās spēlēs un piecos pasaules čempionātos. NHL 1992. gada draftā Hartford Whalers Robertu Petrovicki ar kopējo 9.numuru izvēlējās 1.kārtā un NHL viņš piecu klubu sastāvos kopā ir aizvadījis 208 spēles (27+38). Petrovickis savas karjeras laikā ir spēlējis arī AHL (206 spēles, 87+109), Šveices čempionātā (206, 85+109), kā arī Čehijā, Zviedrijā un, protams, Slovākijā.Roberts Petrovickis uz Dinamo ir aicināts ar mērķi pastiprināt centra uzbrucēju pozīciju, turklāt Slovākijas izlasē viņš savulaik jau ir spēlējis vienā maiņā ar citu slovāku uzbrucēju Marselu Hosu. Rīgā Roberts plāno ierasties jau otrdien, bet viņa debija Dinamo sastāvā varētu notikt ceturtdien 22 oktobrī Arēnā Rīga mačā pret Novosibirskas Sibirj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi