Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgas Dinamo uzvar Omskas Avangard

Svarīgu uzvaru Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāa spēlē trešdien Omskā svinēja Rīgas Dinamo hokejisti, kas ar 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) pārspēja vietējo Avangard vienību. 

Spēles 13.minūtē rezultātu atklāja Rīgas Dinamo hokejisti. Ar ripu bija Miķelis Rēdlihs, kas lielā tempā ieslidoja pretinieku laukuma pusē un no zilās līnijas izdarīja spēcīgu metienu, ripu ieraidot vārtu apakšējā stūrī.

Neveiksmīgi rīdzinieki nospēlēja perioda pašās beigās. Jāgrs apslidoja vārtus un izdarīja zibenīgu diognālu piespēli gar vārtiem, kur pie vārtu stūra jau gaidīja Popovs, kas arī iebakstīja ripu Dinamo vārtos. Ļoti pavirši nospēlēja Bļinovs, kas bija atstājis Popovu neuzmanītu un uz piespēli nemaz nenoreaģēja.

Otrajā periodā noraidījumus turpināja saņemt Dinamo hokejisti (pirmajos divos periodos Dinamo tika sodīts astoņas reizes, mājinieki - trīs reizes). Perioda beigās vienu no vairākumiem izmantoja rīdzinieki. Metienu pie kreisā vārtu stūra izdarīja Marks Hartigans, metienu vārtsargs ar atvairīja, bet pirmais pie ripas bija klāt Filips Novāks, kas to raidīja zem vārtu pārlikņa.

Pēdējā perioda piektajā minūtē Aleksandrs Svitovs atkal panāca izlīdzinājumu, tomēr desmit minūtes un 47 sekundes pirms finālsvilpes Aleksandrs Ņiživijs izdarīja mtienu vārtu tuvējā stūrī un atjaunoja rīdziniekiem vienu vārtu pārsvaru.

Dramatiski aizritēja spēles galotne. Minūti pirms beigām mājinieki izdarīja trīs metienus pēc kārtas, tomēr Sergejs Naumovs,jau guļot uz ledus, visus atvairīja. Avangard nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, rīdziniekiem izdevās ripu pārtvert, taču Marsela Hosas mestā ripa trāpīja pa Avangard tukšo vārtu stabu. Mirkli vēlāk Pestunovs nespēja iemest ripu jau tukšajos rīdzinieku vārtos. 

Pēc šīs spēles Dinamo ar 19 spēlēs izcīnītajiem 32 punktiem ieņem devīto vietu visā līgā. Harlamova divīzijā rīdzinieki ieņem trešo pozīciju, par vienu punktu atpaliekot no saviem trešdienas pretiniekiem Avangard.

Ceturtdien abas komandas tiksies atkārtoti un cīņu tiešraidē translēs arī LTV7. Spēles sākums paredzēts plkst. 15 pēc Latvijas laika.

x x x

KHL spēle

Avangard 2:3 Rīgas Dinamo
(1:1, 0:1, 1:1)

Vārtu guvēji: M.Rēdlihs (Tribuncovs) - 0:1 (12:16), Popovs (Jāgrs, Svitovs) - 1:1 (19:59), Novāks (Hartigans) - 1:2 (38:26, vair.), Svitovs (Klepišs, Popovs) - 2:2 (44:30), Širokovs (Laviņš) - 2:3 (49:13).

Soda minūtes: 16 (Hosa 3x2, Tribuncovs 2x2, Sotnieks, Širokovs, Bērziņš) - 6 (Jāgrs, Pestunovs 2x2)

Vārtsargi: Džons Grems - Sergejs Naumovs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi