Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas Dinamo vadība tiksies ar Omskas un Baškortostānas latviešiem

Rīgas ''Dinamo'' otrdien dodas uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas pēdējo izbraukuma spēļu sēriju, kuras laikā kluba vadība tiksies arī ar Omskas un Baškortostānas latviešiem.

Kopā ar komandu šajā izbraukumā dosies arī kluba vadība, kas tiksies ar Omskas un Baškortostānas latviešiem, uzņēmēju delegācija, kas veidos biznesa kontaktus ar šo reģionu pārstāvjiem, kā arī neliela grupa līdzjutēju, kas ne tikai vētraini atbalstīs savu komandu, bet aizvadīs arī savstarpējos hokeja maču ar Omskas un Astanas faniem, informēja klubs.

A/S ''Dinamo Rīga'' vadība Omskā tiksies ar vietējās latviešu biedrības ''Zvaigznīte'' pārstāvjiem. Omskas apkārtnes latviešiem ''Dinamo'' dāvinās datoru, mūzikas centru, folkloras kopai nepieciešamos etnogrāfiskos atribūtus, kā arī tradicionālos Latvijas suvenīrus un pārtikas produktus, un ''Dinamo'' fanu atribūtiku.

Arī Ufā iecerēta tikšanās ar Baškortostānā dzīvojošajiem latviešiem, kuriem arī tiks dāvināti suvenīri un tradicionālie produkti no Latvijas. Tiks apmeklēta arī Ufas apkārtnē netālu no Arhangeļskas ciema esošā skoliņa, kurā skolotāja no Latvijas māca latviešu valodā. Šai skoliņai tiks dāvināti mācību materiāli latviešu valodā, kā arī suvenīri un tradicionālie produkti no Latvijas.

Ufā ir ieplānotas arī tikšanās ar Baškortostānas prezidentu un Ufas pilsētas mēru. Arī Astanā ir iecerētas tikšanās ar šīs pilsētas vadību. Šajā izbraukumā uz Omsku, Astanu un Ufu dosies arī vairāki uzņēmēji, kuri veidos lietišķos kontaktus ar vietējiem biznesmeņiem, kā arī valsts un pašvaldību struktūrām.

Jau ziņots, ka no Vankūveras ziemas olimpiskajām spēlēm mājās pārbraukušie "Dinamo" hokejisti jau jūtas spirgti un mundri. Komanda vēl gaida Rīgā ierodamies savu rezultatīvāko spēlētāju Marcelu Hosu pēc atgriešanās no Slovākijas olimpiskās izlases.

Nekādu jaunu būtisku veselības problēmu "Dinamo" sastāvā nav. Olimpiskajā turnīrā gūto pleca traumu turpina dziedēt aizsargs Guntis Galviņš, bet vieglāki sasitumi ir uzbrucējam Robertam Bukartam.

Šonedēļ noskaidrosies, vai "Dinamo" otro sezonu pēc kārtas spēs iekļūt KHL izslēgšanas turnīrā. Pēdējās trīs cīņas regulārajā turnīrā "Dinamo" jāaizvada pret trim no četriem spēcīgākajiem Austrumu konferences klubiem - trešdien Omskā jāspēlē ar "Avangard", piektdien Astanā - pret "Baris", bet svētdien Ufā - pret "Salavat Julajev".

Pirms pēdējām trim spēļu kārtām "Dinamo" ieņem 8. vietu Rietumu konferencē, kas garantēs tiesības piedalīties izslēgšanas turnīrā, ja vien izdosies pozīcijas nosargāt neklātienes cīņā ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Čerepovecas "Severstaļ". Tuvākos konkurentus "Torpedo" hokejistus "Dinamo" apsteidz par sešiem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi