Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo varētu vairs nebūt Harlamova divīzijā

Maskavā notikušajā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sanāksmē tika izskatīti vairāki būtiski jautājumi, no kuriem galvenā uzmanība tika vērsta uz jaunās sezonas čempionāta norises kārtību, tā reglamentu un spēļu kalendāru.Jautājums par čempionāta struktūru bija īpaši interesants. Jaunais projekts paredz līgu sadalīt Rietumu un Austrumu konferencēs, katrā no tām būtu pa divām divīzijām.

Izmaiņas skars komandu izkārtojumu divīzijās. Paredzams, ka Rīgas Dinamo vairs nebūs Valērija Harlamova divīzijā, bet gan Anatolija Tarasova vārdā nosauktajā divīzijā, kurā būtu arī trīs Maskavas komandas - Dinamo, CSKA un Spartak, kā arī Sanktpēterburgas SKA, Minskas Dinamo un Voskresenskas Himik. Savukārt Harlamova divīzijā būtu vieta Mističu Atlant, HK MVD, Jaroslavļas Lokomotiv, Ņižnijnovgorodas Torpedo, Čerepovecas Severstaļ un Čehovas Vitjaz.Austrumu konferencē Arkādija Černiševa divīzijā iekļautas Kazaņas Ak Bars, Jekaterinburgas Avtomobilist, Toljati Lada, Ņižņekamskas Ņeftehimik, Magņitogorskas Metallurg un Čeļabinskas Traktor, bet Vsevoloda Bobrova divīzijā - Omskas Avangard, Novokuzņeckas Metallurg, Novosibirskas Sibirj, Habarovskas Amur, Astanas Baris un Ufas Salavat Julaev.Regulārajā čempionātā paredzētas 56 spēles katrai komandai. Gagarina kausa izcīņai no katras konferences kvalificēsies pa astoņām labākajām komandām, bet finālspēlē tiktos katras konferences stiprākā komanda.

Interesanti, ka tiek piedāvāts atteikties no pēcspēles metienu sērijām, tā vietā uzvarētājus nosakot tikai pagarinājumā.

Pagaidām šis ir tikai projekts, turklāt nav zināms, cik komandu piedalīsies jaunajā čempionātā (24 vai 25), jo jautājums par Avtomobilist dalību līgā vēl nav atrisināts.

Galīgais lēmums tiks pieņemts KHL Direktoru padomē jau 16.jūnijā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi