Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Savainotais Girgensons izlaidīs ceturto Sabres spēli pēc kārtas

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons arī šonedēļ turpinās ārstēt traumu un nedosies ar Bufalo Sabres komandu uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēli.

Girgensons ķermeņa vidusdaļas savainojuma dēļ izlaidis trīs Sabres spēles pēc kārtas. Lai gan sākotnēji tika ziņots, ka latvietis drīz varētu atgriezties laukumā, tas pagaidām nav noticis.

Kā pēc pirmdien aizvadītā Sabres treniņa paziņoja komandas galvenais trenris Dens Bailsma, Girgensons nedosies uz izbraukuma spēli, kurā Bufalo komanda otrdien viesosies pie Otavas Senators hokejistiem.

Treneris atklāja, ka trešdien latviešu uzbrucējam tiks veiktas atkārtotas veselības pārbaudes, pēc kurām būs lielāka skaidrība, kad viņš varētu atsākt treniņus un atgriezties sastāvā.

Šonedēļ Sabres vienība aizvadīs arī trīs mājas spēļu sēriju, ceturtdien uzņemot Kolorādo Avalanche, sestdien spēlējot ar Sentluisas Blues, bet svētdien ar Čikāgas Blackhawks.

Girgensons šajā sezonā, aizvadot 52 mačus, izcēlies ar sešiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -2.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā Sabres vienība ar 56 punktiem 56 spēlēs ieņem 14.pozīciju, apsteidzot Karolīnas Hurricanes un Detroitas Red Wings, bet Atlantijas divīzijā tā ir septītajā vietā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi