Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sorokins: pirms spēles savā starpā sarunājām, ka tās zaudēšanas ir jābeidz

Rīgas "Dinamo" aizsargs Oļegs Sorokins uzsver, ka tikai ar visas komandas pašaizliedzīgu spēli nākotnē var gūt tādas uzvaras kā piektdien pret vienu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienībām Sanktpēterburgas SKA."Pirms spēles savā starpā sarunājām, ka tās zaudēšanas ir jābeidz, ka pārliecība jāatgūst tieši ar komandas spēli.

Norunājām, ka laukumā aizstāvēsim viens otru jebkurā situācijā, un tiko būs kaut kāda rupjība, tā visi leksim iekšā. Būtībā, tas arī bija, kas mums tiešām arī palīdzēja, jo visiem vajag sākt darīt vienu darbu," pēc emocionālās uzvaras sarunā ar aģentūru BNS sacīja Sorokins.Pirms spēles rīta treniņā komandai bijusi sapulce turpat uz ledus, ko noorganizējis un komandas biedrus uzrunājis kapteinis Sandis Ozoliņš. "sandis pateica savas domas, un tās bija tādas, ka neviens nevarēja teikt tam nē. Skaidrs, ka tieši caur saliedētību ir jādabū sava spēle atpakaļ. Kā pēc mača teica Artis Ābols[Rīgas kluba galvenā trenera palīgs], šodien patiešām uzvarēja "Dinamo"," stāstīja aizsargs.Uzvarēt spēcīgo SKA palīdzējis arī tas, ka mājiniekiem ātri izdevies gūt vārtus un izvirzīties vadībā, jo tas komandai deva papildus pacilātību un apņēmību.Oļegs Sorokins pirms spēles zinājis, ka daļa komandas atbalstītāju cīņas sākumā demonstratīvi atstās arēnu, tādējādi paužot savu attieksmi par komandas līdzšinējām neveiksmēm, un lai gan šādu līdzjutēju nebija daudz, viņš to rīcību saprot. "Mēs, tomēr, ilgi esam zaudējuši un tā spēle mums gājusi diezgan švaki. Taču bija patīkami, ka uz maču ieradās astoņi ar pusi tūkstošu cilvēku, kuri mūs atbalstīja. Tas bija pārsteigums un prieks, ka cilvēki mums joprojām tic, un cerams, ka mēs attaisnosim uzticību arī vēlāk," piebilda hokejists.Lai emocionālo pacēlumu noturētu arī svētdienas spēlē izbraukumā pret Minskas "Dinamo", kas būs pēdējā pirms novembra pārtraukuma, katram "Dinamo" hokejistam jāsaprotot, ka nekas dižs vēl nav paveikts. "Nedrīkst būt nekāda apmierinātība ar paveikto, jo reāli nekas jau daudz nav izdarīts. Vēl tāls ceļš ir priekšā, un mums tagad jācīnās katrā spēlē. Domāju, ka tā sajūta, kas bija šodien, un tā labi padarītā darba sajūta ir jāatstāj. Mums[hokejistiem] jāsaprot, ka jāspēlē tādā pašā garā, ka ļoti smagi jāstrādā gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, un tikai tad mēs varēsim gūt labus rezultātus," atzina Sorokins.Rīgas "Dinamo" piektdien uzvarot SKA ar 4:1, pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, bet turnīra tabulā pameta pēdējo vietu gan visā līgā, gan atsevišķi Rietumu konferencē, kura tagad ieņem 10. pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi