Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sprukts: Aizķerties jāmēģina vienmēr

Nedēļas nogalē Latvijas hokeja valstsvienībai pievienojās Amerikā spēlējošais uzbrucējs Jānis Sprukts. Pirms pasaules čempionāta Šveicē viņš bija atturīgs prognozēs par iespējamo Latvijas izlases sniegumu, taču bilda, ka neskatoties uz to, cik spēcīgs pretinieks pretī stājas, spēli jāsāk ar mērķi par uzvaru.

 "ASV izlasi mums ir labi zināma. Lielāka daļa spēlētāju būs no Nacionālās hokeja līgas. Zviedri ir un paliek zviedri. Negribētu daudz ieslīgt runās par pretiniekiem. Treneris pateiks vairāk. Uz katru spēli gatavosimies kā vienīgo," Sprukts norādīja, ka jāiet soli pa solim.

Grupas, kurā spēlē arī Latvijas valstsvienība, favorītes ir Zviedrijas un ASV izlases. Kādas ir mūsu cerības atņemt punktus šīm izlasēm? "Jāskatās. Aizķert ir jāmēģina vienmēr," sacīja Sprukts. Viņš nav nospraudis mērķi par konkrētu vietu. Tas lai paliek augstākstāvošo pārziņā, kas allaž uzstada uzdevumu izlasei. "Nebraucu ar mērķi par konkrētu vietu, bet par uzvaru katrā spēlē."

No Ziemeļamerikas Sprukts ieradās piektdien un klātienē noraudzījās pēdējo izlases spēli ar Slovākiju (3:2). "Izlase spēlēja labi. Vislabāk pirmajā periodā."

 Sprukts atteicās runāt par virknējumu, kurā saredz sevi vislabāk. Arī tas lai paliek treneru ziņā. Arī pirms ierašanās Rīgā ar treneriem telefoniski par to neesot runāts. Uz jautājumu, vai labprāt spēlētu kopā ar Mārtiņu Karsumu un Ģirtu Ankipānu, kuri bija maiņas partneri uzbrukumā arī Latvijas izlasei sekmīgajā olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā, viņš atbildēja apstiprinoši. Ērtākais aizsargu pāris? "Neesmu izvēlīgs," smaidīja Sprukts.   

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi