Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Sprukts: Tiesnešu lēmumi tiešām bija dīvaini

"No soliņa arī mums izskatījās, ka tajā epizodē bija vārtu guvums. Tomēr tiesnešiem vajadzētu palikt pie sava lēmuma. Ja vienreiz parādīja, ka nav «gols», tad pie tā arī būtu jāpaliek, " pēc uzvaras pret Franciju (3:1) pasaules čempionāta spēlē sacīja Latvijas mača produktīvākais hokejists Jānis Sprukts, kurš izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

"Negribas jau man tiesnešu darbību komentēt, bet viņu lēmumi tiešām bija dīvaini. Ja mūsu komandai iedeva divas minūtes par sitienu vārtsargam, tad līdzīgā epizodē trešajā periodā pie mūsu vārtiem tiesnešu uz līdzīgu pārkāpumu nereaģēja. Vēl bija pāris dīvainas epizodes," Sprukts norādīja uz nekonsekvento tiesāšanas stilu.

Sprukts guva izlases otros vārtus, izgājienā ar skaistu metienu pārspējot Francijas vārtsargu Kristobalu Uē. Pirms tam viņš neizmantoja vēl vienu izgājienu pret vārtsargu: "Tā kā pirmajā reizē man neizdevās iedabūt ripu vārtos starp kājsargiem, tad otrajā reizē uzreiz izlēmu, ka metīšu. Ripa arī veiksmīgi pārlēca pāri vārtsarga nūjai."

Trešajos gūtajos vārtos nepilnas četras minūtes līdz beigām tieši Sprukta veiksmīgā darbība aizsardzībā ļāva pārtvert ripu un nodrošināt uzvaru: "Tā jau nav, ka es tikai nesen esmu kļuvis par ripas pārķērēju. Arī iepriekš esmu to darījis. Galvenais ir pareizi izvēlēties pozīciju, tad arī sanāks. Protams, man palīdz arī garās rokas un nūja. Tāpat arī komanda palīdz. Ja viņi neieņemtu pareizās pozīcijas citu spēlētāju nosegšanai, tad man arī nekas nesanāktu."

Sprukts norādīja arī uz jaunā vārtsarga Kristera Gudļevska teicamo sniegumu: "Patīkami, ka pie viņa tās ripiņas pielīp un neatlec. Tas dod mums lielāku drošību. Malacis, labi sevi parāda."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi