Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Stenlija kausa ieguvēji Bostonas Bruins izstājas play-off 1.kārtā

No cīņas par Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu trešdien izstājās pagājušās sezonas čempionvienība Bostonas Bruins, kas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 3-4 piekāpās Vašingtonas Capitals hokejistiem. Sērijas izšķirošajā, septītajā, mačā trešdien Bruins cieta zaudējumu savā laukumā pirmajā pagarinājumā ar 1:2.

Pirmās trešdaļas 12.minūtē Capitals komandu vadībā izvirzīja Mets Hendrikss, kuram šie bija pirmie gūtie vārti Stenlija kausa izcīņā viņa karjerā, bet otrās trešdaļas 15.minūtē 1:1 panāca Tailers Segins.

Trešajā trešdaļā vārti netika gūti, tomēr uzvarētājs tika noskaidrots pirmajā pagarinājumā, kura trešajā minūtē uzvaru sērijā Vašingtonas klubam nodrošināja Džoels Vords. Capitals vārtsargs Breidens Holtbijs atvairīja 31 no 32 sāncenšu metieniem.

Zīmīgi, ka esošie čempioni jau otro gadu pēc kārtas nav spējuši pārvarēt Stenlija kausa pirmo kārtu. Pirms gada tāds pats liktenis piemeklēja arī Čikāgas Blackhawks komandu, kas Stenlija kausu ieguva 2009./10.gada sezonā.

Pēdējo reizi divus gadus pēc kārtas par čempioniem kļuvuši Detroitas Red Wings hokejisti, kuri līgā triumfēja 1997. un 1998.gadā.

Kamēr Rietumu konferencē noskaidroti jau visi četri pusfināla dalībnieki, Austrumu konferencē ceturtdaļfinālu pagaidām pārvarējusi Capitals komanda un latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas Flyers vienība.

Naktī uz piektdienu notiks atlikušo divu sēriju izšķirošās, septītās, spēles. Kaspara Daugaviņa pārstāvētie Otavas Senators Ņujorkā tiksies ar vietējiem Rangers, bet Floridas Panthers savā laukumā uzņems Ņūdžersijas Devils.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi