Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šuplera gandarījums par Dinamo parādīto spēli eiforijā nepāraug

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers pēc uzvaras "Latvijas dzelzceļa" kausa izcīņā sestdien bija ļoti apmierināts ar hokejistu parādīto spēli, uzsakot visus par cīņassparu un pašatdevi, taču atgādināja, ka īstie pārbaudījumi komandu gaida nākotnē.Lai arī spēlē par pirmo vietu pret Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejistiem "Dinamo" pazaudēja cīņas gaitā iegūto 2:0 pārsvaru, Šuplers par to asu kritiku uzvarētājiem neveltīja, taču atzina, ka tika pieļautas kļūdas.

Savukārt uzvaras vārtus pagarinājumā Šuplers daļēji uzskata par veiksmes nestiem, jo papildlaikā visu var izšķirt viena kļūda."Prieks par komandu - spēlētāji izlika sevi pilnībā. Esmu ļoti apmierināts," teica Šuplers. Treneris piebilda, ka komandas darbībā ir vērojami gan plusi, gan arī mīnusi, un līdz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas sākumam vēl netrūks darāmā treniņos.Taču Šuplers brīdināja, ka deviņu uzvaru sēriju pārbaudes spēlēs nevajag steigties novērtēt par augstu, jo KHL čempionātā būs jau cita līmeņa pārbaudījumi.Šuplers uzskata, ka komanda ir aizvadījusi gana daudz kopīgu treniņu, lai viņam būtu skaidrs katra spēlētāja iespējamais devums. Šosezon no visiem spēlētājiem komandā tiks prasīts ar vienlīdz lielu atdevi cīnīties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, uzsvēra treneris."Latvijas dzelzceļa" kausa izcīņu par savai komandai noderīgu turnīru nosauca arī "Lokomotiv" galvenais treneris Kari Heikila, nosaucot spēli pret Rīgas "Dinamo" par ļoti kvalitatīvu. Pret "Dinamo" jaroslavļiešiem gan mazliet pietrūcis ātruma, jo izpaudies nogurums pēc iepriekšējām spēlēm, sprieda Heikila.Jau ziņots, ka ar uzvaru pagarinājumā 3:2 pār "Lokomotiv" hokejistiem Rīgas "Dinamo" kļuva par "Latvijas dzelzceļa" kausa ieguvējiem. "Latvijas dzelzceļa" valdes priekšsēdētājs Uģis Magone turnīra noslēgumā solīja, ka tāds pat turnīrs notiks arī nākamgad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi