Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šuplers: Hosa par noraidījumiem saņems sodu

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma Maskavas CSKA vienībai ar 1:2, atzina, ka Marsels Hosa par vairākiem noraidījumiem tiks sodīts.

Uz jautājumu, vai Hosam, kurš spēlē nopelnīja 18 soda minūtes un četrs reizes atstāja "Dinamo" mazākumā, tiks piemērotas kādas sankcijas, treneris atbildēja apstiprinoši. "Ģērbtuvē es viņam jau pateicu, ka tāda kalibra spēlētāji ko līdzīgu nedrīkst pieļaut. Pēdējo desmit minūšu laikā viņš bija ļoti vajadzīgs komandai," norādīja Šuplers, tomēr neatklājot, kādas sankcijas tiks piemērotas, jo tā esot komandas iekšējā lieta.

Hosa spēles 51. minūtē par uzbrukumu CSKA vārtsargam Konstantīnam Baruļinam nopelnīja 2+10 minūšu sodu, un cīņas beigās nepiedalījās.

Šuplers pēc mača arī atzina, ka viņa vadītā komanda, lai arī centusies uzmanīgi spēlēt aizsardzībā, tomēr pieļāvusi daudz kļūdu. Treneris arī uzsvēra, ka pietrūcis vairāku pamatsastāva spēlētāju, kurus aizstājuši gados jaunie hokejisti, taču viņiem vēl pietrūkst pieredzes pret tik meistarīgām komandām. "Tomēr esmu pateicīgs puišiem par centību," uzsvēra Šuplers.

Jau ziņots, ka "Dinamo" sestdien beidza pirmo izbraukuma sēriju šajā sezonā, kurā četros mačos tika izcīnītas divas uzvaras. Nākamā spēle tiks aizvadīta trešdien 30. septembrī "Arēnā Rīga" pret Sanktpēterburgas SKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi