Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šuplers: nevēlējāmies riskēt ar Telkvista traumu, bet Lūsiņš lieliski nostāvēja

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc uzvarētās spēles pār Maskavas "Dinamo" ar 2:1 uzsvēra, ka pēcspēles metienos Edgars Lūsiņš vārtos laists, jo lieliski visu spēli aizvadījušais Mikaēls Telkvists pirms tam guvis traumu.

"Visu izšķīra "bullīši". Telkvists spēlēja ar traumu un kā saka, caur nevaru, tāpēc negribējām lieki riskēt un vārtos laidām Lūsiņu, kurš veiksmīgi nospēlēja," sacīja Šuplers, piebilstot, ka šāds lēmums pieņemts pēc sarunas ar dakteri un pašu Telkvistu.

Kopumā Rīgas "Dinamo" hokejisti nospēlējuši labi, spēle izdevusies dinamiska, lai gan abas komandas cieši darbojušās aizsardzībā. "Pretinieks bija ļoti spēcīgs, tāpēc augstu vērtēju un cienu šo uzvaru un esmu pateicīgs spēlētājiem," piebilda Šuplers.

Savukārt Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks sacīja, ka jau pērn, kad viņš trenēja HK MVD, viņa komandai pēcspēles metienos īpaši nav veicies, un līdzīgi esot arī šosezon ar Maskavas "Dinamo". Lai gan treneris domājis, ka pēc pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas čempionātā spēlētāji ne pārāk labi kustēsies, tomēr ātrums laukumā bijis normāls. "Pēc pārtraukuma vienmēr grūti sākam, taču šodien man patika. Pārtraukumā labi pastrādājām," piebilda KHL līdervienības treneris.

Znaroks arī piebilda, ka pirmajā periodā izmantojot vārtu gūšanas momentus, maskavieši varēja izšķirt spēles gaitu, taču tas viņiem nav izdevies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi