Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šuplers spēlēs pret Maskavas Dinamo plāno soli pa solim virzīties pretī pozitīvam iznākumam

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēlēs pret Maskavas "Dinamo" plāno komandu virzīt soli pa solim pretī pozitīvam iznākumam.

Treneris pēc svētdien gūtās uzvaras ar 6:2 pār Čeļabinskas "Traktor" preses konferencē sacīja, ka nākošos pretiniekus Maskavas "Dinamo" vērtā kā ļoti spēcīgu komandu. "Būs interesanti. Tā ir spēcīga komanda. Mums vispirms vajag veikt smalku analīzi un izskaitļot visus variantus. Soli pa soli darīsim visu, lai veiksmīgi nospēlētu," sacīja slovāku speciālists.

Par pēdējo regulārā čempionāta spēli Šuplers bija pateicīgs puišiem, kuri parādījuši labu spēli, lai gan jau pirms tās bijis zināms, ka vieta izslēgšanas turnīra cīņās ir nodrošināta. "Puiši centās visu spēli, parādīja meistarību un labu līmeni. Priecājos par uzvaru, jo pēdējā spēle pirms "play off" cīņām mums bija svarīga," uzsvēra treneris.

Vaicāts par vārtsargu spēli, jo pēdējos mačos gan Mikaēls Telkvists, gan Kriss Holts svētdien rādījuši atzīstamu sniegumu, Šuplers uzsvēra, ka jau no sezonas sākuma gaidījis šādu situāciju, kad ikviens no viņiem jebkurā brīdī varēs sargāt vārtus. Vārtsargu izvēle izslēgšanas spēlēs būs atkarīga no komandas taktikas un stratēģijas.

Tāpat Šuplers izteica cerību, ka izslēgšanas cīņās komandai varēs palīdzēt aizsargs Rodrigo Laviņš, kurš atlabst no savainojuma. "Laviņš pakāpeniski gatavojas, mēs gribam viņu sagatavot, lai viņš varētu spēlēt. Laviņam ir pieredze un tad jau skatīsimies kā būs," piebilda Šuplers.

Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris Valērijs Belousovs pēc spēles atzina, ka Rīgas komanda spēlējusi meistarīgāk. "Rīga apspēlēja mūs, cik izveidoja momentus, tik arī iemeta. Tāpēc sanāk, ka Rīgas "Dinamo" meistarība ir augstāka," norādīja Belousovs, novēlot "Dinamo" pārvarēt izslēgšanas spēļu pirmo kārtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi