Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Trīs NHL spēlēs vārtsargi palikuši nepārspēti

Trijās no otrdien notikušajām septiņām Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēm vārtsargi atvairījuši visus metienus un nosargājuši savus vārtus neskartus.

Pārliecinošāko uzvaru svinēja Filadelfijas Flyers hokejisti, kas ar 7:0 sagrāva Atlantas Thrashers vienību. Četras ripas Thrashers vārtos tika iemestas spēles pēdējā trešdaļā. Divuas vārtus šajā spēlē guva latviešu izcelsmes uzbrucējs Maiks Knuble, Saimons Gaņjē un Džefrijs Lupuls. Filadelfijas vārtsargs Antero Nitimeki atvairīja visus 24 metienus, izcīnot ceturto "sauso" uzvaru karjerā. Filadelfiešiem šī bija 11.uzvara pēc kārtas duelī ar Thrashers.

Gūstot trīs vārtus pēdējā periodā, Kalgari Flames hokejisti ar 3:0 pārspēja Kolorado Avalanche. Piekto uzvaru deviņās spēlēs svinēja Flames vārtsargs Mika Kiprusofs, atvairot visus 22 metienus. Šī bija viņa pirmā "sausā" uzvara sezonā, bet NHL karjerā viņš palicis nepārspēts 27 spēlēs. Interesanti, ka Kiprusofam šī bija 150.uzvara NHL karjerā. Savukārt Avalanche pārtrūka piecu uzvaru sērija.

Toms Tomass atvairīja 31 no 31 metiena, palīdzot Bostonas Bruins hokejistiem ar 1:0 pieveikt Vankūveras Canucks. Labu spēli aizvadīja arī Roberto Longo, viņš atvairīja 29 no 30 metieniem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi