Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

VIDEO: Daniels Sedīns pārtrauc Panthers 12 uzvaru sēriju

Savu iespaidīgo 12 uzvaru sēriju NHL regulārajā turnīrā pirmdien nespēja turpināt Floridas Panthers hokejisti, kuri viesos zaudēja vārtus spēles pēdējās minūtēs, un papildlaikā ar 2:3 atzina Vankūveras Canucks pārākumu.

Lai gan pirmajā trešdaļā Panthers divreiz sarūgtināja mājinieku vārtsargu Jakobu Markstromu, turpinājumā Canucks ar Daniela Sedīna un Džeika Virtanena pūlēm panāca neizšķirtu, otrajam vārtus gūstot mača 58.minūtē.

Papildlaika 3.minūtē noraidījumu izpelnījās Panthers līderis Jaromīrs Jāgrs, ar ko bija gana, lai D.Sedīns gūtu savus otros vārtus mačā - 3:2. Zīmīgi, ka tā zviedram bija 346. ripa Canucks sastāvā, pēc šī rādītāja panākot komandas iepriekš visu laiku labāko vārtu guvēju, savu karjeru jau beigušo tautieti Markusu Neslundu. Abos vārtu guvumos rezultatīvas piespēles arī viņa dvīņubrālim un Canucks kapteinim Henrikam Sedīnam.

Citā mačā vienus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles iekrāja Losandželosas Kings līderis, slovēnis Anže Kopitars, palīdzot komandai savā laukumā ar 4:2 pārspēt Detroitas Red Wings.

Vēl vienā mačā līgas oriģināla sešinieka duelī Ņujorkas Rangers savā laukumā ar 2:1 apspēlēja Bostonas Bruins. Rangers savus pirmos vārtus mačā guva vien 3.perioda ievadā, kad panāca 1:1, bet mača izskaņā Jespers Fasts izrāva mājiniekiem uzvaru. Lielisku maču aizvadīja Rangers pirmais numurs vārtos Henriks Lundkvists, atvairot 32 viesu metienus.

Austrumu konferences un visas līgas kopvērtējumā pa priekšu visiem turpina soļot Vašingtonas Capitals (67 punkti), bet Panthers ar 57 ir otrie Austrumos. Trešo vietu šajā pat konferencē ieņem Rangers (51). Pirmspēdējie 16 klubu konkurencē ir Zemgus Girgensona pārstāvētie Bufalo Sabres (36), kas iepriekšējā mačā svētdien pārtrauca sešu neveiksmju sēriju.

Tikmēr Rietumos Dalasas Stars ir 62 punkti, seko septiņus mačus pēc kārtas uzvarējušie čempioni Čikāgas Blachawks (58) un Kings (57). Canucks, kuru rindās sešus mačus šosezon aizvadījis arī latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, pēc panākuma ar 44 punktiem pakāpušies uz 9.vietu.

VIDEO: Daniels Sedīns iemet uzvaras ripu, pārtraucot Panthers 12 uzvaru sēriju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi