Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

VIDEO: Girgensons pēcspēles metienos palīdz Sabres uzveikt Detroitas Red Wings

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons svētdien ar rezultatīvu piespēli pamatlaikā un precīzu raidījumu pēcspēles metienu sērijā palīdzēja Bufalo Sabres komandai tikt pie pirmās uzvaras sešās spēlēs savā laukumā šosezon. Sabres ar 3:2 (0:0; 1:1; 1:1; 0:0, 1:0) pārspēja Detroitas Red Wings, bet latvieti atzina par mača otru spožāko zvaigzni.

Pamatlaikā visi četri vārti tika gūti otrajā un trešajā periodā. Vispirms spēles 27.minūtē Braeins Flins pēc Girgensona piespēles atklāja mača rezultātu, bet turpinājumā Tomašs Tatars un Pāvels Dacjuks vadībā jau izvirzīja viesus. Nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām Kriss Stjuarts atjaunoja līdzsvaru uz tablo, pēc pēcāk uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā. Tajā Sabres labā precīzi meta Tailes Eniss un Girgensons, kamēr Red Wings vienīgais precīzais radījums padevās zviedram Gustavam Nīkvistam.

Par mača spožāko zvaigzni atzina Sabres čehu vārtsargu Mihalu Noivirtu, kurš tika galā ar 36 pretinieku raidījumiem. Tikmēr mājinieki viesu vārtsargu Džimiju Hovardu traucēja 21 reizi.

Girgensonam 18 minūtes un 26 sekundes uz ledus (3:46 mazākumā), rezultatīva piespēle, +1 lietderība, trīs metieni pa vārtiem un viens spēka paņēmiens. Sezonas 13 mačos latvietim četri (2+2) rezultativitātes punkti un -2 lietderības koeficients. Tāpat viņa kontā šosezon divi uzvaru nesošie bullīši.

Pirms šīs spēles Teda Nolana, Artūra Irbes un Toma Kūlena vadītie Sabres bija zaudējuši septiņos no astoņiem mačiem. Tāpat sešās no 12 sezonas spēlēm Bufalo hokejisti nespēja atslēgt pretinieku vārtus.

Kopvērtējumā pēc šī panākuma Sabres ar 13 mačos iekrātiem septiņiem punktiem saglabā 15.vietu Austrumu konferences 16 komandu konkurencē. Tāpat tas ir otrs vājākais rādītājs visā līgā. Gūtie 16 vārti un ielaistie 43 ir šobrīd sliktākie rādītāji starp visām līgas 30 komandām.

VIDEO: Girgensons nodrošina uzvaru pār Detroitu


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi