Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

McLaren vēlas pagarināt līgumu ar Batonu

Pēc tam, kad “McLaren” apstiprināja sadarbības uzsākšanu ar motoru ražotājiem “Honda”, komanda nākusi klajā ar paziņojumu, ka vēlas pagarināt līgumu ar savu pilotu Džensonu Batonu.

Britu pilots 2009. gadā “Brawn” komandas sastāvā kļuva par F1 čempionu un jau 2010. gadā uzsāka karjeru “McLaren” sastāvā, kur brauc joprojām. Šīs komandas rindās šobrīd jau 33 gadus vecais pilots guvis astoņas uzvaras, 25 pjedestālus, izcīnījis vienu “pole position”, uzrādījis sešus ātrākos apļus un 2011. gadā čempionātā izcīnījis otro vietu.

“McLaren” direktors Džonatans Nīls paziņojis: “Džensons pie mums brauks tik ilgi, cik pats vēlēsies. Viņš perfekti atbilst mūsu vērtībām un kultūrai. Ceru, ka viņš paliks šeit arī 2015. gadā un ilgāk.”

Tikmēr labas ziņas arī attiecībā uz “McLaren” sponsoriem, jo jau šobrīd savu naudu komandā sācis iepludināt meksikānis Karloss Slims, viens no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem. Jau Spānijas GP uz formulas aizmugurējā antispārna bija redzams “Claro Video” nosaukums, kas ir Slimam piederošs telekomunikāciju uzņēmums.

Nākotnē šī sadarbība izvērtīsies, ziņo atsevišķi avoti, un Slims visticamāk kļūs par “McLaren” galveno sponsoru. Nav šaubu, ka šī sadarbība iespējama tieši pateicoties meksikāņu pilota Serhio Peresa ienākšanai komandā. Tāpat nākotnē varētu tikt krasi mainīts “McLaren” formulu krāsojums, par ko jau vēstījām iepriekš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi