Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

ZeKurbulis video: Ziemas drifts iekaro popularitāti

Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 16. februārī no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Raidījuma viesi būs drifta meistars Gvido Elksnis un Andris Mālnieks, LMT Autosporta Akadēmijas pilota Mārtiņa Seska stūrmanis.

Šī vakara raidījumā ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots ar autosportistu Gvido Elksni apspriedīs jaunā Latvijas autosporta žanra – ziemas drifta – attīstību un tā aizvien pieaugošo popularitāti gan braucēju, gan skatītāju vidū. 

Par autosporta tēmu šovakar runās arī pilota Mārtiņa Seska stūrmanis Andris Mālnieks, kurš skatītājiem pastāstīs, kāda ir stūrmaņa loma rallija sacensībās un vai viņš var jebkuru komandu aizvest līdz čempiona titulam.

Savukārt auto žurnālists Ilmārs Līkums runās par autobraukšanu un veselību - kā autovadītāja liekais svars palielina risku ciest satiksmes negadījumā.

Tāpat raidījumā šovakar būs īpašs viesis - Artūrs Jakovčiks, izglītības programmas Ēnu diena dalībnieks no Priekuļu vidusskolas. Artūram būs iespēja pastāstīt Paulam par savām autosporta interesēm un uzzināt, kā top ZeKurbulis raidījums, redzēt filmēšanas aizkulises un satikt visus raidījuma dalībniekus klātienē.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi