Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Alonso mašīnai radās nopietni bojājumi

Fernando Alonso mašīnai bija radušies nopietni bojājumi Itālijas GP sacīkstes laikā pēc tam, kad, apdzenot Sebastianu Fetelu, vācietis piespieda Alonso izbraukt no trases.

Vēlāk sacīkstes laikā Fetelam tika piespriests sods – izbraukšana caur boksiem par šo incidentu. Tiesneši nolēma, ka “Curva Grande” līkumā Fetels ir atstājis pārāk maz vietas Alonso, kā rezultātā spānis bija spiests izbraukt ārpus trases.

Vēlāk gan Alonso pats noķēra Fetelu un veica veiksmīgu apdzīšanas manevru, taču tikai pēc sacīkstes “Ferrari” atklāja, cik ļoti ir paveicies spānim.

“Pēs incidenta mašīnai bija nopietns bojājums aizmugurējā kreisajā daļā, ko varēja saskatīt un tāpat bija salauzta kādas mašīnas mehāniskā detaļa,” skaidroja “Ferrari” Stefano Domenikalli. “Sacīkstes izskaņā mēs ieteicām Alonso nebraukt uz apmalēm, jo varētu rasties vēl lielākas prolēmas. Esmu priecīgs, ka mums izdevās finišēt sacīkstē.”

Lai gan pats Fetels vēlāk paziņoja, ka viņš ir atstājis pietiekami daudz vietas Alonso un tādēļ nepiekrita, ka ir pelnījis sodu, Domenikalli uzskata, ka tiesneši lēmuši taisnīgi un to apstiprina arī nesenās izmaiņas apdzīšanas noteikumos.

“Pēc tā, kas notika Bahreinā (Rosberga incidenti),  tika ieviesti skaidrojumi noteikumos par to, ka priekšā esošam pilotam ir jāatstāj vieta mašīnai, ja tās daļa jau ir blakus,” skaidroja Domenikalli. “Es dzirdēju, ka cilvēki jautāja, kāpēc pērn Alonso netika sodīts par līdzīgu incidentu šeit Moncā. Es varu teikt tikai to, ka tas bija atšķirīgs incidents. Ja to visu pavēro palēninājumā, tad var redzēt, ka šis pavisam atšķirīgs gadījums un turklāt arī noteikumi ir mainījušies.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi